14 February 2011

voi juku

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Teitä on jo 200! Thank you so much, ootte ihania

Olen vielä elossa (anteeks pienestä blogihiljaisuudesta) mut kipeenä! Perjantaina on vanhojen tanssit, ei näin... No en oo sentään minkään mahataudin kourissa, flunssassa vaan. Oon vastaillu teidän kysymyksiin, postausta tulossa myöhemmin tänään. Ihanaa ystävänpäivää kaikille hei :-)

ps: "Warning! You are approaching the limit on your Photobucket account!‏" ??? oon lisänny sinne peräti 71 kuvaa ja nyt pitäs taas keksii joku uus paikka minkä kautta voisin kuvia lisätä, vinkatkaas nyt joku hyvä palvelu missä mun ei tarvii tehä uutta tunnusta kuukauden välein!

5 comments:

 1. ihanan suloinen koira(: voisit kuvailla sitä enemmän! ja ps olin sun 198 lukija:--D jotenki jäi mielee en tiiä miks XD hyvää ystävänpäivää(=

  ReplyDelete
 2. Oi voi siullon Hosuli <3 Toivottavasti saat selätettyä flunssan pian, tsemppiä!

  ReplyDelete
 3. hyvä tapa on lisätä kuvat ihan bloggerin kautta kunhan muuttaa ne oikeaan kokoon ennen lisäämistä :) Itekki lisäilin aina ennen tinypicin etc. kautta, mutta oli paljon työläämpää ladata joka kuva erikseen ja kopioida sen html ku ladata bloggerin kautta jolloin voi valita kaikki kuvat kerralla. Ite en ole ainakaan ole huomannu että laatu ois yhtään huonompi, ja kun nykyään ei ole sitä minikuvien pelkoakaan kun valitsee siitä kuvasta sitte sen original size-vaihtoehon tai mikä kokovaihtoehto nyt tuntuukaan sopivalta :> Tietty on sitte tinypic joka mulla toimi kyllä ihan hyvin vaikka monet sitä haukkuuki, sinne ehdin ladata reilut 400 kuvaa ennenku vaihdoin bloggerin omaan kuvanlisäykseen eikä valittanu kertaakaan että ois liikaa kuvia. Niin ja hyvää ystävänpäivää!

  ReplyDelete
 4. nice blog ; D
  soo great !
  xoxo

  if u want follow me and write comment ;*

  ReplyDelete
 5. jutta: kiitos ja hyvää ystävänpäivää sinnekki päin! :-) haha sitä muistaa aina iha hassuja juttuja :D

  anni: kiitoooos ihanasta kommentista<3

  ida: miljoonat kiitokset, siirryin nyt bloggerin käyttöön kun se onki noin helppokäyttönen nykyään! :-)

  martienn: thaanks! :--)

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.