5 May 2011

TORSTAI

img01
img05
im02
im03
Pakko oli päästä testaamaan näitä isompia kuvia niin tulin vaan nopeesti heittää nää tänne ennenku lähen nukkumaan, uudemman materiaalin puutteessa vielä pari ruotsikuvaa ja viimeviikkoinen naamakuva. Kaikki fontit ja paddingit ei oo vielä ihan täydellisesti, banneri edelleen toivottavasti väliaikainen ja argh tuolla yläreunassa on kuulemma joku kirkaanvihree palkki (?!) mut muuten ulkoasu alkaa olla kohillaan. Yöt!

ps. Meen huomenna kebabille ekaa kertaa (Suomessa), jännää! :-D

6 comments:

 1. heei saara kuules. oon aivan maailman huonoin näissä tietsikka jutsuissa ja oon luonu flickirii tunnuksen ja haluisin perustaa blogin mutta en haluu semmosta rumaa ja missä on pieniä kuvia vaa just ton kokosii mitä nää nytte sulla on! eli tää on kauhee vaatimus mutta jos mitenkää voisit selittää silleen yksinkertasesti vaihevaiheelta hehe että miten saan kuvat ton kokosina blogiin? :-) sun blogi on aivan mahtava! ja oot tosi nätti ja sulonen tyttönen!

  ReplyDelete
 2. toi eka kuva on ihana! :)

  ReplyDelete
 3. anonyymi: haha ei oo kauhee vaatimus, yritän selittää :--D kun muokkaan kuvia niin tallennan ne sen kokosina kun haluun ne blogiin (nyt nää isot kuvat on 700 px leveitä ja nuo edeltävät on 640 px), lataan ne flickriin, sit valihen aina jokasesta kuvasta että "Grab the HTML/BBCode" ja sieltä isoimman koon, ja kopsaan blogitekstiin. Toivottavasti autto ja linkkailehan blogis miulle kun sellanen syntyy :-) ja kiitos paljon ihanasta kommentista!♥

  Milla: kiitos! :-)

  ReplyDelete
 4. Moi saaara! miten saat ne valkoset kehykset pois mitkä tulee jotenki automaattisesti ku yrittää lataa kuvia blogiin? en tiiä ymmärsitkö mitä tarkotan muttaku mulle tulee aina semmoset valkoset ohuet kehykset noiden kuvien ympärille! nii jos voisit/osaisit neuvoa miten ne saa pois :) ps sulla on huippukiva blogi!

  ReplyDelete
 5. Moi! Oon 14 -vuotias tyttö Espoosta. Lifestyle -blogissani kerron päivän kuulumisiani ja tekemisiäni. Check it out, ehkä innostut lukijaksikin ? :) http://loveyourlife-lotta.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. anonyymi: vitsi tässä en kyllä osaa auttaa, ihan ulkoasuasetuksista lähtisin varmaan liikkeelle ja sit html:n margineita tai muita vastaavia kokeilemalla muuttamaan. Mutta kiitos :-)

  Lotta: käynpäs tsekkaa :-) -->

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.