25 June 2011

MY DAILY MAKE UP

04
01
Mulla on lievä akne ja oon syöny siihen kaks antibioottikuuriaki, mut niistä on aikaa jo yli vuos ja oon huomannu että stressin määrä oikeesti vaikuttaa ihon kuntoon, joten näkyvissä on vielä tähänastisen elämäni kiireisin kevät. Oisin voinu kyllä ees yrittää pitää silmiä jotenki kunnolla auki, miten osaanki näyttää noin just heränneeltä :-D
05
Oon käyttäny BareMineralsin mineraalimeikkejä nyt reilun vuoden ja en vaihtais enää tavallisiin meikkivoiteisiin. Käytin vuoden ihan perus BareMineralsin pohjaa, joka sopii siis sekä pohjaksi että peiteaineeksi, mut pari viikkoa sitten ostin tuon matte-version, joka on selvästikin paljon parempi mun iholle. Pyörittelen sitä tuolla isolla siveltimellä joka puolelle naamaa, sinne minne tarvii enemmän niin pyörittelen pitempään. Sitten lisään sormin sitä tummille silmänalusille ja kaikkein punasimpiin kohtiin.
06
Veiliä sudin tuolla pienemmällä ja harvemmalla siveltimellä, ja se toimii kuten irtopuuteri mut ei oo ymmärtääkseni melkein minkään väristä (translucent?) eli sopii melkein kaikenvärisille ihoille paitsi ihan tummille, joille on oma, vähän tummempi versio. Ihan korvaamaton tuote.
07
Tän aurinkopuuterikohan (tuote on siis BareMineralsin all over face color: warmth, jonka sain BareMineralsin alotuspaketissa) skippaan kyllä melkein aina kouluaamusin ajanpuutteen takia (se vieki niin paljon aikaa, tiedän...) mut nyt lomalla kun on aikaa niin sitäkin viitsin tuolla H&M:n laatusiveltimellä sutia.
02
Noiden vaiheiden jälkeen tämän näkönen, perus koeviikko- ja leirilook. (Paitsi tässä ei nyt ollukaan sitä aurinkopuuteria kun unohin sen ja laitoin vasta kuvanoton jälkeen :D)
08
Ripsentaivutin on joku ikivanha iberon tai vastaavan, mutta ihan hyvin on asiansa ajanut. MaxFactorin False Lash Effect on paras ripsari jota oon kokeillu, ostan kyllä toistekin. Silmien rajaukseen käytän Lumene Natural Coden rajaustussia, joka tosin on nyt loppu ja silmiä ei siis viimeisessä kuvassa ole rajattu :-D Rajauksenki kyllä skippaan melkein aina kouluaamuina. Kulmakynänä Rimmelin kynä halvan hintansa takia, mutta tosi hyvin on toiminu ja on pitempi-ikäinen kuin Lumenen yksilö, jota joutui koko ajan teroittamaan.
03
Valmis! Huulirasvaa en muistanu kuvata mut sitäkin yleensä laitan. Mun meikissä ei tosiaankaan oo mitään erikoista ja en tehnykään tätä postausta siks, vaan lähinnä noiden mineraalimeikkien takia. Kyselkää jos jotain jäi epäselväks ja muistakaa klikata like jos tykkäsitte!

9 comments:

 1. millasta toi mineraalimeikkivoide siis on? :o puuterimaista, voidemaista vai millasta

  ReplyDelete
 2. onks noi mineraali meikit kalliita :O

  ReplyDelete
 3. anonyymi: oho yhtään oleellinen tieto, puuterimaista siis, mut muuttuu iholla olevan rasvan ansiosta voidemaisemmaksi.

  kkathy: noi baremineralsin on kertaostoksena aika kalliita, en muista ihan tarkkaan mut jotain 40-50e purkki, joka toisaalta kestää ihon kunnosta riippuen (eli miten paljon sitä joutuu käyttämään) jonku puol vuotta ainaki. Halvempiaki löytyy toki, esim. Lily Lolon mineraalimeikit (www.lilylolo.co.uk), joita ite en oo testannu mut mistä oon muista blogeista lukenu :)

  ReplyDelete
 4. oot tajuttoman kaunis!:)

  ReplyDelete
 5. Ittekkin olen joskus vetänyt lievään akneen antibiootteja, mm apocycliniä, siitä vaan tulee tosi huono olo. Olen myös testaillut jotain reseptilitkuja mutta paras apu on ollut apteekista saatava basiron geeli, maksaa n. 9e tuubi ja levitetään rasvana aina kaksi kertaa päivässä. Suosittelen jos et ole vielä ehtinyt kokeilla! Kuivuttaa aika paljon pitkällä käytöllä, mutta paras ulkoinen lääke akneen. Tunnen myös monia muita joilla se on auttanut. :) Ajattelin vaan vinkata!

  ReplyDelete
 6. Sini & Anni: voi ihanat ku sanotte noin vielä ton ekan naamakuvan nähtyänne :---D kiitos päivänpiristäjät♥

  Mirette: oo kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla! :)

  ReplyDelete
 7. Ihan randomisti eksyin sun blogiin ja tohon akne asiaan ajattelin itekkin kommentoida. Eli joo antibiooteista ei oo ollu mulle hyötyä eikä kauheesti rasvoistakaan. Sain ihotautilääkäriltä reseptin Roacuttan-nimiseen lääkkeeseen ja toimis kyllä, nykyään iho lähes vapaa finneistä, vaik kyllähän niit nyt aina jonkin verran tulee just stressistä tms. Mut jos ei muu auta ni suosittelen tota!(:

  ReplyDelete
 8. mullakin on akne ja tuntuu ettei mitkään pillerit toimi, niin aattelin jos voisit tehä jotain postausta mitä lääkkeitä oot vedelly ja miten muuten oot hoitanu sun ihoa? ja sit kaikkee et onko esim. iho kuivunu niiden pillereiden takia ja semmosta :)

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.