14 February 2012

14022012

0547
0557
0552
1
2
Ihanaa ystävänpäivää! ♥ 
Miun ihan kohta olla muualla, joten tulin vaan nopeesti laittaa nää kuvat tänne. Ekassa kuvassa perusaamiainen, siitäki oli pyydetty kuvaa :-D Tokassa kuvassa pari päivää sitten tehty perus(:D kaikki on tänään niin perus) ranskis, ihan kiva vaihteeks näin yksinkertaset kynnet kun on viime aikoina ollu vaan kirkkaita värejä ja blingiä ja muuta. Kolmannessa kuvassa kaksi hyllyä kirjahyllystäni vaan kun ne kirjat on siinä niin kivasti värijärjestyksessä! Neljäntenä taas... hmm, näyte taiteellisten kykyjeni nykyisestä rajoittuneisuudesta. Kuvan edessä myös kaunis sähköjohto. Väritin kyseisen ihanan barbie-kuvan lastenleirillä, jolla olin avustajana. Varsin rento leiriviikonloppu oli kun mulla jäi aikaa tollasen värittämiseen (okei ruusut on lasten värittämät) :---D Ääk nyt oon jo myöhässä, heipat!

Happy Valentine's day! In the first photo you can see my most usual breakfast (when i have time to eat breakfast), someone had asked a photo of it :-D In the second photo there are my nails at the moment with a basic french mani on them, I actually really like them like that after all those colourful and glitter nails I've lately had. The third photo is there because i wanted to show you my bookshelf that's organised by colour. The fourth photo... hmm, shows how limited my artistic abilities nowadays are. You can also see an extremely beautiful wire in front of it :--------) Coloured that lovely barbie-picture in a children's camp where i was working one weekend (the roses are coloured by the kids).

10 comments:

 1. 1. Sun kynnet on kadehdittavan sirot ja hyväkuntoset, ää! Etenkin kun omat kynnet on viime aikoina alkanu taas liuskottumaan, yyh :(

  2. Toi kirjahylly!!! Brown, Montrgomery, Kultainen kompassi ja Ennuskivien mahti, me likes! Ja lisäks bongailin paljon muita opuksia, jotka mun on jo vuosia pitänyt lukea mutten oo saanu aikaseks, haha :D

  3. Cool väritys (ja sähköjohto)! :D Pari vuotta sit tykkäsin värittää kans tollaseen sateenkaarityyliin, ja tykkäisin varmaan vieläki jos värittelisin. Ryhdynpä tässä vielä taidekriitikoks ja sanon et oot saanu makeesti noi prinsessaisen hiukset kiiltelemään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ääää ihana kiitos! :---D ♥ mullakin on kyllä liuskottumisongelma, toisen käden kynnet ei oo läheskään noin nätit...

   Delete
 2. tosi kauniit kynnet!! ja sun kirjahylly näyttää hämäävästi samalle kuin mun :-D
  niin ja hyvää ystävänpäivää ♥

  ReplyDelete
 3. oi että, oon aina miettinyt että sitten kun mulla on isonakirjahylly ja paljon kirjoja järjestän ne värijärjestykseen!!

  ReplyDelete
 4. heeei, miten oot tehnyt noi linkit(bloglovin ym.) ? haluisin laittaa omaan blogiini kans, mutta en osaa laittaa ku vaan niitä mitkä on valmiiks tehtynä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis toi sivuelementti on vaan teksti (lisäät siis sivupalkkiin tai minne haluutkaan uuden gadgetin > teksti) johon oon kirjottanu nuo sanat ja sit laittanu niihin linkit, ihanku perus blogitekstiä kirjottaessa tms. :--)

   Delete
  2. Eiku nyt mie sain sen! :-D

   Delete
 5. moi, oot tuo sama anonyymi kuka kyseli tuosta linkkijutusta...
  tein kuten sanoit, mutta siihen tulee se otsikko ja alapuolelle tulee se osoite, eli siitä ei tavallaan tule linkkiä? :o
  osaatko auttaa :D

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.