27 February 2012

FEBRUARY 27TH

91
93
92

Kuunnelkaa toki
Tykkään kovasti tästä nykysestä Peppiä varten hankitusta hiusväristäni, voi kun se ei vaan haalistuis niin nopeesti. Tykkäsin myös syödä kiiviä pitkästä aikaa. Oon ilonen, koska sain matikan huolimattomasti tehdystä prelistä B:n jihuu, miulla on siis ihan hyvät mahikset C:hen :-) Myös äikän tekstitaito lähti omia tavoitteita paremmilla pisteillä, eli ei olis kovin kauheeta vaikka pisteet laskiskin. Jotten antais liian onnellista kuvaa tän hetkisestä elämästäni voin kertoo, että se valokuvauksen päättötyö ei oo edistyny yhtään sitten joulukuun, ja että miun huone on jotain aivan järkyttävää, parhaiten tilannetta havainnollistaa ehkä tässä postauksessa näkyvä kuva. Paitsi että nyt vaatteiden lisäks lattialla hengailee noin 1000 oppikirjaa jotka oon kaivanu esiin, lukulomahan tän pitäis olla. Oon vaan melkein koko tän ajan viettäny lomaa ilman sitä luku-etuliitettä hehe... Onko kohtalotovereilla hyviä vinkkejä tälle saamattomalle opiskelijalle?

I like my current hair colour, kiwi is good, school's ok, my room is terribly messy and I should study but i don't. Listen to that song, it's beautiful.

19 comments:

 1. Toi on kyllä niin ihana hiusväri, kelpais mullekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos, kiva että jonkun muunkin silmään kivannäkönen :-)

   Delete
 2. tosi ihana tuo sinun tukka!! :--) ja kiva muokkaus näissä kuvissa :-) +tsemppiä hulluna kirjotuksiin!!

  ReplyDelete
 3. hiukset on oikein ihanat! ja nyt muuten iski hurja kiivinhimo, en ole vähään aikaan tainnu niitä syödäkään. hurjasti paljon voimia ja tsemppiä kirjotuksia varten, kyllä ne hienosti menee! (nimimerkillä: pidin aikoinaan kaks ja puol viikkoa lomaa ja luin sitte paniikissa kolme päivää, hyvin meni silti :DD)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! ja haha joo katotaan, kuulostaa aika samalta kun mun syksyn kirjotukset :--D

   Delete
 4. sopii tosi hyvin sulle ton väriset hiukset:)!

  http://jambbuuu.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. millä värillä oot värjänny hiukset? aivan ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla oli alla kampaajalla värjätty tummahko kupari, siihen päälle kaveri laitto jonkun l'orealin feria-sarjan kuparisen värin (en nyt kuollaksenikaan muista minkä enkä löydä googlailemallakaan, kuitenkin kuparisin väri mikä siitä sarjasta löytyy), sen jälkeen vielä pistettiin vaaleita raitoja (schwartzkopfin joku sininen paketti), lähinnä noihin päällimmäisiin lyhempiin hiuksiin, että toi oranssi vielä korostu enemmän :-)

   Delete
 6. Toivottavasti miun töllötys koulussa ei häiritse, mutta mie en vaan pääse yli noista siun hiuksista! Mie haluisin kans noin vaaleet oranssit :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha ei häirihe koska en oo huomannu :---D mutta kiitos kovasti, voin kertoo että ite oon kyllä ahkerasti ihaillu siun oransseja ja punasia sävyjä läpi lukion!

   Delete
 7. Täällä kanssa yks lukulomailija, joka ei oo saanu vielä kirjoja auki... :--D Noo, syksyn kirjotuksiin tuli mentyy yhden päivän taktiikalla. Mutta olis nyt pakko saada oikeesti luettua, tsemppii sullekin! :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo sama täällä syksyn kirjotusten suhteen, toivottavasti saatais nyt molemmat luettuu vähä paremmin! :--D

   Delete
 8. Tuon väriset hiukset pukee siuta täydellisesti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihanasti sanottu kiitos! ♥ :-------)

   Delete
 9. Kivan oloinen blogi sulla ja ihana banneri! (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.