29 May 2012

TUKKAJUTTUJA

01 Roosa värjäs eilen miun harmaanruskeen tyvikasvun piiloon lakkiaisia varten, lähtökohtana oli haalistunu L'orealin feria-sarjan sävy 7.46 (täällä kuva hiuksistani päivä värjäämisen+raitojen jälkeen) ja kotona kaverin tekemät vaaleet raidat (tarkoituksena oli siis vaalentaa mielestäni liian punaista 7.46-muka-kuparia oranssimmaksi), jotka oli haalistunu vaaleenoransseista ihan blondeiksi. Kuvia ei oo muokattu yhtään, jotta värit näkyis mahdollisimman todenmukasina. 06 Aikasemmin käyttämääni ferian sävyä ei ollutkaan siinä kaupassa, mistä kävin hiusvärit ostamassa, ja laiskana otin tilalle kaks purkkia tuota samanmerkkistä sublime mousse -sarjan sävyä 7.40. Korjatkaa kampaajaihmiset jos oon ihan väärässä, mut muistelin kaupassa lukeneeni jostain, että se numero 46 tuon 7.46-sävyn lopussa meinaa sitä punaisuutta, ja otin silläkin ajatuksella tuon 40-loppuisen, että jos se olisi vähemmän punainen ja enemmän kuparinen/ruskee punaisen sävy. Ja olihan se! Tällä uudella värillä sain heti aikaan sen lopputuloksen minkä halusin, ja jonka olin aiemmin saanut ferian 7.46-värin kanssa vasta muutaman pesun jälkeen. Saa nyt nähdä vaan että miten nopeesti tästä haalistuu punaisuus pois, tää ois just hyvä näin... 00 Aika karu tuo ennen-kuva, onneks nyt on harmaat (ja ei-halutut blondit) hiukset piilossa. Yritettiin Roosan kanssa laittaa vielä vaaleita raitoja, mutta jotenkin epäonnistuttiin traagisesti eikä hiuksissa näkyny oikeestaan ollenkaan muutosta. Laitoin ite vielä jäljellejääneellä blondausaineella muutamat raidat, tuon verran ne nyt näkyy kun tuossa viimeisessä kuvassa (ekassa jälkeen-kuvassa siis ei vielä raitoja, pelkkä väri). Suosittelen kyllä tuota sublime moussea, oli suht helppo käyttää ja tuo sävy on just hyvä sellaseks punakuparioranssin ja ruskeekuparioranssin välimuodoksi :---D Mitä tykkäilette?

Ps. arvatkaa vaan himottaisko vaalentaa nuo latvat ombre-tyyliin, niinku esim tässä kuvassa... mut en uskalla tuhota näitä jo muutenkin ei-niin-hyväkuntoisia latvoja, kun oon saanu nää kasvatettua näin pitkiksi! ää :-(

Pps. Onko teillä vinkkejä miten (suoristusrauta)kiharat saa kestämään koko päivän? Lauantaita ajatellen...

11 comments:

 1. Noi uudet hiukset on tosi kivan väriset ! :)

  http://avoir-du-chic.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. tykkääään ! sulle sopii tosi hyvin ton väriset hiukset :: )

  ReplyDelete
 3. ainakii kannattaa sit lauantaina pistää alle ekaks kunnon muotovaahto/muu tosi toimiva lämpösuoja, ja sit kihartaa ihan kunnon lämmöllä pienissä osioissa. sit kans suihkutella pikkusen lakkaa jo siin tekovaiheessa, ettei sit vasta lopuksi kun muuten ehtii jo vähän lässähtää ne. sitten kun on koko pää valmis niin puristella niit kiharoita vahalla/muulla vastaavalla tuotteella, ja sit lakka koko päähän. kannattaa myös ehkä käsin vähän aukoa niitä kiharoita ettei niistä tuu niin raskaat jolloin se saattais vähän auttaa siinä ettei ne suoristuis niin helposti.
  muita vinkkejä mie en ainakaa tähän hätää keksi:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos!! näin vähän jälkikäteen tosin, mutta nää oli tosi hyödyllisiä neuvoja :)

   Delete
 4. kannattaa ennen kihartamista suihkuttaa hiuksiin ihan kevyesti lakkaa, niin pitäis pysyä paremmin! tuli muuten hirmu kivan värinen tosta sun tukasta :)

  ReplyDelete
 5. et ois linkittäny tota kuvaa... pieni himotus lähti käyntiin noita hiuksia kohtaan !

  ReplyDelete
 6. Sulla on aivan ihanat hiukset! :---)

  ReplyDelete
 7. ää sun tumblrista ei löyä sitä credit kohtaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo vaihoin teemaa niin nyt sitä vastaava linkki löytyy sieltä oikeesta alanurkasta 'theme by freakingeye'. Vanhaan teemaan en nyt kuollaksenikaan muista tekijää, mut siis minkä tahansta kustomoidun teeman asentamiseen löytyy varmasti ohjeet ihan vaan googlaamalla jotain esim 'install custom theme tumblr', ei se vaikeeta oo joka tapauksessa :-)

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.