17 June 2012

3 x HAASTE

Sain nyt vihdoin ja viimein aikaseks vastata pariin haasteeseen, minnuu siis oon haastanut Marika, Nasti ja Anna! Ekaks kaksi kysymyshaastetta:

- Jokaisen haastetun henkilön tulee vastata haastajan tekemiin kysymyksiin (11kpl), ja postattava ne blogiinsa. 
- Vastattuasi valitse 11 uutta henkilöä, jotka haluat haastaa, ja linkkaa heidän bloginsa postaukseen. 
- Tee 11 uutta kysymystä haastamillesi henkilöille. 
- Älä haasta sitä henkilöä, joka haastoi sinut!

Marikan kysymykset: 

1. Kolme lempiväriäsi? Vaihtelee usein, tällä hetkellä turkoosi, tosi tumma punainen ja kirkkaanvihree. 2. Kaksi parasta asiaa omassa ulkonäössäsi? Hiukset ja kädet kyynärpäistä alaspäin. 3. Yksi asia, jota pelkäät yli kaiken? Yli kaiken pelkään varmaan läheisten menettämistä tms elämän mullistavaa asiaa, mutta koska en ajattele ja pelkää sitä mitenkään aktiivisesti, niin sanon tässä että isot hyönteiset, hyi olkoon! Itku tuli oikeesti viime kesänä kun hotellihuoneessa Kyproksella oli torakka :-D 4. Jos saisit 500€ shoppailurahaa, mitä ostaisit? Ääää vaikee! Oikeesti käyttäsin sen varmaan johonkin kamera-asiaan tai läppäriin, mut jottei tästä vastauksesta tulis ihan tylsä niin suljetaan elektroniikka pois vaihtoehdoista. Ostasin oikeet maiharit, jotkut vansin kengät, ja sit tekisin tilauksen Urban Outfittersiin, Your eyes lie:hin ynnä muihin nettivaatekauppoihin, joista ei yleensä raaski (=ei ole rahaa) ostaa mitään. Ja CD-levyjä hamstraisin jäljellejäävillä rahoilla, miulla on nytkin hirvee lista levyjä jotka haluisin ostaa! 5. Miten rentoudut? Monella tavalla, joskus yksin, joskus kavereiden kanssa, mut nyt kesällä pitää ainakin päästä sähköttömälle kesämökille järven rantaan saunomaan ja uimaan :-) 6. Miksi kirjoitat blogia? Koska tykkään hirveesti lukea erilaisia blogeja, löytää uusia juttuja (kaikkea hyvistä meikeistä ja sisustusideoista resepteihin ja musiikkiin), jollain tasolla myös seurata muotia, ja totta kai kyylätä muiden elämää (:D), niin oman blogin pitäminen on ymmärrettävästi kivaa. Tykkään valokuvata ja muokata kuvia (mikä yllätys) ja tän blogin takia sen tekeminen on mielekästä. Blogin takia tulee myös kuvattua enemmän ja sitä kautta kehityttyä valokuvaajana. On ihanaa inspiroitua toisten blogeista ja pyrkiä (no okei tämä osuus ei oo aina niin ihanaa) tekemään omastakin blogista mielenkiintoinen ja kaunis ja hyvää luettavaa. Rakastan myös teidän kommentteja ja vuorovaikutusta, ja sitä, miten voin kysyä teiltä apua ja mielipiteitä. 7. Kenen julkisuuden henkilön kanssa haluaisit mennä romanttisille treffeille? Äää en keksi! Oon jotenkin kasvanu yli fanityttöilystä :-D 8. Mikä on ehdoton lempiesineesi? Kamera. 9. Jos sinun olisi pakko tehdä benjihyppy, laskuvarjohyppy tai katapulttihyppy, minkä valitsisit? En ihan hevillä suostuis mihinkään noihin, mutta varmaan valitsisin noista vaihtoehdoista tuon benjihypyn. 10. Mikä on lempikaupunkisi Suomessa ja miksi? Oon harrastanu kotimaanmatkailua ihan hävettävän vähän, joten vaikee sanoo. En oo ikinä käyny Tampereella, mutta jotenkin miulla on sellanen käsitys siitä kaupungista, että voisin tykätä siitä :D Sinne ois mahdollisesti tarkotus hakee opiskelemaankin ens vuonna, katotaan sit niitä perusteluja (ja tän hataran tuntemuksen paikkansapitävyyttä) kun oon päässyt kyseisessä kaupungissa käymään haha. 11. Suppea kysymys. Mikä on elämän tarkoitus? Suppea vastaus: rakastaa.
h2
Nastin kysymykset:

1. Aiotko tehdä kesätöitä? Oon nyt kesäkuun seurakunnalla töissä lasten kesäkerhossa apuohjaajana :-) Muita töitä ei mulla tänä kesänä ole. 2. Kuka voittaa tänä vuonna jääkiekon MM- kisat? :D Tää haaste ois varmaan pitäny tehä sillon kun sen sain... 3. Mikä on unelma lomakohteesi? Miksi? Haluisin vaikka minne, mut joko New York, lieneekö tarpeellista edes perustella, tai sitten joku Etelä-Amerikan, Aasian tai Afrikan maa tai joku sellanen erikoinen, minkä tapaisessa maassa en oo ikinä käynyt. 4. Jos saisit valita oletko kuuro, sokea vai mykkä, minkä valitsisit? Mykkä, se tuntuu pienimmältä "menetykseltä", jos näin edes on poliittisesti korrektia sanoa, noista vaihtoehdoista. 5. Minkä elokuvan katsoit viimeksi? Piditkö siitä? The Avengersin kävin kattoo leffassa, ja no, olihan se ihan viihdyttävä mut ei mikään loistoleffa mun makuun tosiaankaan :-D 6. Haluatko tulevaisuudessa asua jossain muualla kuin nykyisellä paikkakunnallasi? Jos haluat, niin missä? Kyllä vain, Suomen sisällä jossain ehkä vähän isommassa kaupungissa kuin Joensuu, lisäksi haluisin asua joskus ainakin jonkin aikaa Ruotsissa ja/tai Briteissä ja/tai jossain Saksankielisessä maassa. Miksei jossain muuallakin, mutta joka tapauksessa kyllä kiinnostaa asua jossain ihan muualla ainakin väliaikaisesti :-) 7. Haluaisitko mieluummin menneisyyteen vai tulevaisuuteen? Tosi vaikee, mutta ehkä kuitenkin menneisyyteen, tulevaisuus tuntuu jotenkin liian pelottavalta. 8. Haluaisitko aloittaa jonkun uuden harrastuksen? Jos haluat, niin minkä? Johonkin urheiluharrastukseen pitäis repiä jostain intoa, mikähän se nyt sitten ois sellanen helppo ja mukava... :-D 9. Missä haluaisit olla juuri nyt? Erään ihmisen luona. 10. Paras huvipuistolaite? Vuoristoradat ja lintsillä raketti! 11. Paras lapsuusmuisto Liian vaikee kysymys, en pysty nimeemään moista :D
h3
Anna haastoi kertomaan 7 faktaa itsestä.

1. Pakko aloittaa nyt ujoudesta niin kuin Annakin. Olin tosi ujo lapsi, tykkäsin eniten vaan katella ja kuunnella mitä muut tekee ja sanoo, ja edelleenkin oon joskus mielummin tarkkailijan kuin osallistujan roolissa. Isoskoulutuksessa tapahtu jotain ihmeitä, ja oon nykyään paljon rohkeempi ja avoimempi kuin ennen ysiluokkaa.

2. Rakastan ruotsia ja Ruotsia.

3. Yliopistoon hakeminen oli miulle itsestäänselvyys ja en maltakaan odottaa että pääsen syksyllä aloittamaan yliopistossa opiskelun. (Ks. kohta 7.)

4. Kielioppi on miusta kivaa ja kiehtovaa, joo naurakaa vaan... :-D

5. Oon laiska ja saamaton (mutten onneksi kai tyhmä). Jätän kaiken poikkeuksetta viime tippaan, oli kyseessä miten tärkeä asia tahansa. Tiedostan siis tän enkä ikinä tee asialle mitään... Tähän liittyy myös se, että oon ihan kamala myöhästelijä! Tää on vaan pahentunu iän myötä. Ihan hävetti lukiossa kun joidenkin kurssien tunneille en tullut ikinä ajoissa, ja sit jos olin tarpeeks myöhässä jo herätessä aamulla (tätä tapahtui abivuonna ihan liian usein haha) niin jätin menemättä kokonaan, on tässäkin taas esimerkillinen koululainen, älkää ottako mallia... :D

6. Haluisin oppia laulamaan oikein ja kauniisti sekä soittamaan pianoa.

7. Asioiden oppiminen, tieto ja yleissivistys on miulle tärkeitä. Haluun hirveesti tietää ja oppia, mutta tuo edellä mainitsemani rakas luonteenpiirre-kaksikko laiska-sekä-saamaton on ärsyttävä hidaste.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Huh, jopas tuli epätavallisen paljon tekstiä yhteen postaukseen! Epäilen että kukaan jakso lukee kokonaan :-D Oon nyt tylsä enkä haasta ketään, jos joku ei oo vielä näitä haasteita tehnyt niin tehkää ihmeessä!

9 comments:

 1. Mihin yliopistoon oot menossa ja mitä lukemaan ?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itä-Suomen yliopistoon Joensuun kampukselle, ruotsia meinasin pääaineena ja todennäkösesti saksaa yhtenä sivuaineena :-)

   Delete
  2. Tsemppiä kaikkiin grammatik-kursseihin! nimimerkillä ensimmäinen vuosi yliopistolla takana, pääaineena ruotsi :-D

   Delete
 2. jaksoin lukee, kiva postaus :-)

  ReplyDelete
 3. Hei voisitko tehdä Joensuu-postauksen :)
  TEE PLIIS!! :) Tuun kesällä käymään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joensuu-postauksen, voi ää... katotaan nyt jos saan jotain aikaseks, kiitos ehdotuksesta! :)

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.