6 June 2012

KUUDES KUUDETTA

3247 3198 3266 3199 Pikaista postausta taas, nää kuvat on nyt otettu tuolla uudella D7000-rungolla. Huhtikuussa Wienistä ostettu norsupaita Forever21:sta on yks viime aikojen suosikkivaatteita, tykkään tuosta printistä ja kaikenlisäks paita on vielä tosi mukava päällä. Alemmassa kuvassa taas eilen Vero Modasta ostettu tuubihuivi, ehottomasti uus lempparihuivi! Eikä keventäny kukkaroa kuin 12,90 eurolla :-)

14 comments:

 1. Oii tykkään sekä paidasta että huivista. :)

  ReplyDelete
 2. Ihana toi norsupaita! :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Heippa! oon itse tässä pohtinut että nikonin D7000 vai D300s. Sitten yksi lukemistani bloggereista saakin lahjaksi deeseittemäntonnin. Haluisitko kertoa miltä on tuntunut kuvata, ja jotain ensimmäisten kuvailujen fiiliksiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. D300s meni sen verran yli oman budjetin, että sitä ei mun kohalla edes harkittu. Täällä eräs ammattivalokuvaaja sanoo kuitenkin näin: "Nikon D7000 vai Nikon D300s? Minä en edes miettisi, ostaisin D7000:n ilman muuta. Minun perusteluni ovat tässä: pienempi koko, parempi kuvan laatu, parempi video, edullisempi hinta."

   Se vähä mitä oon kerenny tuolla uudella rungolla kuvaamaan, on tuntunu tosi hyvältä. Toisaalta miun edellinen kamera oli siis ikivanha D40, joten mikä vaan uus runko olis tuntunu isolta hyppäykseltä parempaan... :-D Mut erityisesti hämärässä kuvaus onnistuu tosi hyvin! Kysy vaan ihmeessä jos tulee muuta kysyttävää mieleen :)

   Delete
 4. Replies
  1. thank you, it's my new favourite :)

   Delete
 5. superihana tuo paita :--)

  ReplyDelete
 6. sulla on ihananan väriset hiukset ja ihania vaatteita!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha voi kiitos! vaatekaappi tekis mieli pistää ihan uusiks (tuota ihanaa norsupaitaa lukuunottamatta tietysti) jos rahaa vaan olis... :-D

   Delete
 7. Minkä kokoinen tuo sinun paita on? Se on muutes nätsä. :)

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.