8 August 2012

LONG TIME NO SEE

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Moi pitkästä aikaa! Ihanaa, että ootte jaksanu roikkua mukana, vaikka en oo pitkään aikaan mitään postannutkaan :-) Blogitaukoon on syynä mm. se, että Kreetalla ollessani mua kysyttiin isoseksi riparille, joka oli heti matkaa seuraavalla viikolla. Ripari-isostelun lisäksi oon ehtiny tässä kuvaamaan serkun häät, juhlimaan porukoiden viiskymppisiä ja mökkeilemäänkin pikaisesti. Kuvia oon ottanu paaaljon, mutta jotenkin mikään ei nyt miellytäkään omaa silmää... Kreetan kuviakin on ihan hirveesti, mutta nyt kun asettelin niitä tähän postaukseen, niin päädyin lopulta ottamaan pois melkein puolet kuvista kun ne ei vaan näyttäny hyvältä. No, kuvia on nyt joka tapauksessa varastossa paljon ja minäkin vihdoin loppukesän lomalla (muahaha, yliopisto-opiskelijana miun koulu alkaa vasta syyskuussa) joten postauksia on kyllä nyt tulossa!

Hi everyone, long time no see! I'm sorry I haven't been posting anything lately, but right after my trip to Crete I was asked to work at a confirmation camp, which lasted a week. In addition to that I've also photographed my cousin's wedding, celebrated mum and dad's 50th birthday and spent some time at my relatives' summer cottage. I've taken a lot of photos but somehow now that I look at them, I don't like them. I've got hundreds of photos from Crete for example but now while I tried to choose some for this post I ended up taking away almost half of the photos I had already put here, nothing just looked good next to the other photos. Well anyway, I'm back in business so I'm going to posting more from now on!

8 comments:

 1. Upeita kuvia!
  ♥: starsindark.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Siis mitä alat tarkemmin opiskelemaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ruotsin kieltä :) sivuaineina ainakin saksaa, en tiiä vielä muista.

   Delete
 3. ei millää pahal mut sul on aik huono iho nii kantsis oikeesti käyä ihotautilääkäril se auttaa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oletko itse käynyt? vai onko kuulopuheita?

   Delete
  2. Oon käyny ihotautilääkärillä kahdestikin ja saanut antibiootit ja voiteet, ja ne on toimineet, mutta aina vain tilapäisesti. Aattelin kyllä nyt syksyllä käydä vielä uudestaan ja hankkia jonkun kunnon antibioottikuurin, jos tällä kertaa saisin vähän pysyvämpiä tuloksia. Kaikki voiteet mitä oon käyttäny antibioottien kanssa tekee ihon tosi herkäksi auringossa palamiselle ja sen takia oon lykänny keväästä asti uuden reseptin hankkimista, kätevämpää ottaa syksylle/talvelle :)

   Delete
 4. Hei, itekkin oon kärsinyt iho-ongelmista (aknesta), käynyt ihotautilääkärillä ja niin edelleen. Helpotusta näiden avulla sain aina kans vaan tilapäisesti, kunnes näpyt taas palasivat. Tuttua oli myös tuo ihon herkistyminen ja punoitus. Monen vuoden kamppailun jälkeen innostuin sitten tekemään pienimuotoista ruokaremonttia, ja kappas, ihoni parantui lähes täysin. Vähensin/jätin kokonaan pois maitotuotteet ja viljat ja lisäsin tuoreen ruuan (raakaravinto, hedelmät, salaatit yms.) määrää. Olo koheni muutenkin huomattavasti. Toinen tärkeä seikka oli myös kylmäpuristetun kookosöljyn käyttö ihon rasvaamiseen. Kookosöljy on luontaisesti antiseptinen, eli akneiholle todella hyvä. Käytin (ja käytän edelleen) kookosöljyä (luontaistuotekaupat, ekokaupat) lähinnä iltapesun jälkeen, meikin alle en sitä laita.

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.