22 August 2012

TIISTAI

Photobucket Päätin tänään herätessäni tehdä pitkästä aikaa päivä kuvina -postauksen, tässä siis tulos! Koko ajan en muistanut tai jaksanut kaivaa kameraa esiin, mutta tämä miniversio kelvannee myös. Aamu alkoi kännykän herätyksen torkutuksella, jaksoin kuitenkin nousta ylös "jo" 11 maissa, koska olin sopinut menoa puoli yhden aikaan. Photobucket Laittauduin... Photobucket ...ja söin vähän aamupalaa. Photobucket Ruokaa ruuan perään... No ei, ennen ruokakuvan ottoa selvisin ihme kyllä ajoissa vanhalle koululleni, jossa olin sopinut tapaavani Vilman, ja vein samalla kiitoskortin yhdelle opettajalle. Mentiin makusoodille koffariin, ja jatkettiin nälkäisinä suoraan torille syömään vietnamilaista ruokaa (♥♥♥). Photobucket Jatkettiin torilta vielä kauppoihin kiertelemään. Miksi oi miksi oon ihan rahaton (okei, siksi koska Turun reissu, mutta silti) just nyt syksyllä kun kaupat on täynnä ihania syksyvaatteita? Sain kuitenkin ostettua pari hyödyllistä juttua syyskuussa alkavia opiskeluja varten, mm. Moleskinen 18kk kalenterin hintaan 9,95 (!!??), siis täsmälleen sen saman kalenterin, jota kuolasin Turun akateemisessa kirjakaupassa, mutta jätin ostamatta, koska hintalapussa luki 26,90€. No, kyllä nyt kelpaa, oon halunnu tuommosen kalenterin jo pitkään ja nyt vihdoin sain sen. Photobucket Tulin takaisin kotiin joskus viiden-kuuden maissa ja masennuin huoneeni kunnosta. Siivoamisen sijaan päätin kuitenkin ottaa teillekin nähtäväksi kuvan täydellisestä kalenteristani. Kuuntelin myös Ylex:ää, kuten tavallista, ja tykkäsin hirveästi Venla Kokkosen viikon tehosta (myös video näytti olevan tosi suloinen, katsokaa ihmeessä)! Sitten kävi jotain suunnittelematonta, puolen tunnin päikkärit veny (taas, yllätys yllätys) kolmeen tuntiin, joten ilta meni nukkuessa.Photobucket Herättyäni söin (vähän hassunmakuista) eilisen risoton lopuista tehtyä munakasta. Jälkkäriksi löysin pakastimesta creme brulee -jäätelöä (parasta, nam) ja loppuillan oonkin istunut koneella mukamas muokkaamassa hääkuvia, mutta oikeasti lueskellut blogeja ja tehnyt tätä päivitystä. Nyt jatkan oikeasti niiden hääkuvien läpikäymistä...

Mitä tykkäätte tämmösistä päivä kuvina -postauksista? :-)

16 comments:

 1. Kiva postaus! :)
  ♥: starsindark.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Oi tuo viikon teho on loistava! :0 ♥

  ReplyDelete
 3. täähän oli kiva postaus :-)

  ReplyDelete
 4. haha, mä aloin just tänään tekee tätä samaa juttuu! :D tosin kyllästyin heti aamun jälkeen ku en jaksanukkaa raahata kameraa kouluun, joku toinen päivä sit... ja sun versio oli kiva! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha joo arvaa vaan kuinka monta päivä kuvina -postausta miekin oisin tähän mennessä tehny jos oisin jaksanu ottaa kuvia iltaan asti :--D ja kiitos! ja siun versioo ootellessa! ;-)

   Delete
 5. Heei mistä teit noin loistavan kalenterilöydön?!!:)

  ReplyDelete
 6. Nämä on just parhaita postauksia, tee näitä säännöllisesti! Sun kuvat on niin järkyttävän ihania etten kestä, näistä lemppari oli tuo aamupalakuva :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih voi kiitos! ♥ hyvä tietää että näistä tykätään :-)

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.