16 August 2012

WE GOT NO MONEY BUT WE GOT HEART

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Tän hetken lempparibiisi, kuunnelkaa! / My favourite song at the moment, listen to it!

Viimeisen viikon aikana on tapahtunut niin kauheasti, mutta samalla tuntuu, että ei ole mitään kerrottavaa. Ainakin olen itkenyt ja nauranut ja syönyt älyhyvää mustikkapiirakkaa (laittakaa siihen kanelia, nam). Kirjan luin jo pari viikkoa sitten, mutta ajattelin, että se voisi olla kuvaamisen arvoinen. Suosittelen lämpimästi (mutta voin silti paljastaa, että kyseinen kirja ei särkenyt sydäntäni). Päätettiin myös tänään kaverin kanssa vähän ex tempore lähteä huomenna aamujunalla Turkuun viikonlopuksi, kaikki shoppailu-, nähtävyys-, ruokapaikka- ja baarivinkit ynnä muut on enemmän kuin tervetulleita! :-)

So much has happened during the last week but at the same time it feels like I haven't got much anything to tell. I've at least cried and laughed, stared into the eyes that you can see in the first photo and eaten super tasty blueberry pie. The book I read already a couple of weeks ago but I thought it would be worth taking a photo of. I highly recommend (although I can tell you that it didn't break my heart. Still, read it). I also decided a bit ex tempore with my friend to take the morning train to another city and spend the weekend there. Gonna be fun :-)

ps. Onko miun blogi muuttunut teidän mielestä ihan leimiksi (on se kyllä vähän, myönnän, anteeksi, taso toivottavasti nousee nyt kun on enemmän aikaa postailla)? Postaus(ja muidenkin-)toiveiden esittäminen on sallittua ja suotavaa, ja muistakaa myös tuon tykkäysnappulan olemassa olo :-)

12 comments:

 1. oivoivoivoivoivoi<3

  ...nii siis tuo mustikkapiirakka, ei mikään muu !!!

  Tintå on kai hyvä ruokapaikka Turussa ja se jokiranta on kuulemma melkein niinku Pariisissa :-)

  -nymeliisa

  ReplyDelete
 2. ahh Walk the Moon on rakkaus ♥

  ReplyDelete
 3. Nyt tulee kerran Turun kaupunkiin tutustuneelta vinkkejä :-D

  Torin kupeessa, yliopistokadun varressa on muutama pikkupub/baari, jos tekee mieli lähteä istumaan terassille yksille.

  Turussa tuli käytyä ainoastaan yhdessä yökerhossa, Nightclub Marilynissa. Paikallisen nuoren herrasmiehen mukaan se on "räkälä", mutta joensuulaisen "baarikävijän" silmin se löi mm. Club Joensuun ihan 100-0. Juomat siellä on halpoja, 1-4€:lla saa jo shotteja ja muutamia drinkkejä, eli aikamoinen opiskelijaparatiisi (Eerikinkatu 19). Börssi on kuulema hyvä paikka, se on muistaakseni Sokos Hotelin yhteydessä(?), ja se löytyy ihan torin kupeesta.

  Var så god :-)

  ReplyDelete
 4. Dynamo on paras baari jos joraamaan haluu! Ihan torin lähellä. Blanco on ihana ruokapaikka joen varrella. Kannattaa istua myös jokilaivoilla illalla, Donnalla varmasti paras meno :)

  ReplyDelete
 5. Dynamoo suosittelen kans, mut se on kyllä k-20. Aina voi yrittää! Jokilaivat taitaa olla turkulainen erikoisuus, joten niitäki voi testailla, jos on kaunis ilta. Aussie Barissa on alakerrassa tanssilattiakin. Vessa tosin on aika kamala unisex. Marilyn eli Lyni on tosiaan aika räkälä, mutta vähiten kamala niistä teiniluolista. Turussa on valitettavan vähän mukavia yökerhoja, jollei ole täyttänyt 20 tai 22...
  Ravintoloista Tintå on erittäin maittava, mutta varsinkin iltaisin yleensä ihan täyteenvarattu. Kannattaa kuitenkin kokeilla tuuria. Suosittelen myös kortteliravintola Kerttua ja italialaistyyppistä Paninia!

  ReplyDelete
 6. kiitos kaikille turku-vinkeistä!! olivat hyödyllisiä :-)

  ReplyDelete
 7. Oi että sulla on ihana blogi! :)

  http://touch-the-sky-blog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. Auuh mikä blogi sulla täällä, tän blogin estetiikka päräyttää ja lujaa! Pakko tulla jatkossakin seesteytymään ja inspiroitumaan! Oletpa IHANA!

  ReplyDelete
 9. ...ja nyt huomaan että oon jo löytänyt sun blogin ja riemuinnut siitä jo aikaisemminkin mut oon hukannut sen. No, onneksi löysin sut uudestaan, rakastan sun blogia EDELLEEN! :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi äää KIITOS ihanasta kommentista!! :--) ♥

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.