1 September 2012

JOEN YÖ

jy1 jy2 jy3 Ihastutan (tai vihastutan? tuskin kumpaakaan :-D) näyttämällä pitkästä aikaa naamaanikin täällä. Hiusten väri on muuten monen pesun jälkeen tasoittunut aika kivaksi kuparisen ruskeaksi, jee!

Eilistä Joen(suun) yötä vietin yllä näkyvässä jännittävässä (not) asukokonaisuudessa, ulkona oli ihan kamalan kylmä ja oli pakko pukeutua vaan mahdollisimman lämpimästi. Kotoa lähteminen meni myöhäiseksi ja missattiin käytännössä kaikki mielenkiintoinen ohjelma, mutta vietettiin silti hauska ilta :-) jy4 jy5 Kirjoittaminen ei nyt ota ollenkaan sujuakseen, joten siirryn tästä siivoamaan huoneeni, toivottavasti ehtisin vielä napsia kuviakin siististä huoneesta ennen kuin tulee pimeä. Vaikken ehtisikään, huonepostausta silti luvassa lähitulevaisuudessa ;-)

Suurimmasta osasta kuvista kiitos Petralle!

16 comments:

 1. oot kaunis! sulla sais olla enemmänkin asukuvia täällä. :-)

  ReplyDelete
 2. ihanan värinen toi sun kånken! en oo nähny ton värisii missää, ootko mistä ostanu ton :-)?

  ja ihanii kuvia<3!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! reppu on ikävä kyllä ilmeisesti joku limited edition, sain tuon iskältä, joka oli saanut sen osallistuttuaan 2000-luvun alussa johonkin konferenssiin Ruotsissa :--D

   Delete
 3. Ootpa sä kaunis :-) ihanat noi tennarit, onks ne "nahkaset"? ainakin näyttää siltä.. :-D ja hei mitä toi sininen juoma on? näyttää äklöltä mutta samalla silti hyvältä :-D ja vielä, mä oon samaa mieltä että asukuvia sais mun mielestä olla enemmän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne on ihan oikeeta nahkaa joo :-) sininen juoma oli muistaakseni nimeltään jääkarhu, oli mielenkiintosen makusta mutta ihan jees, jotain sitruunajuttua siinä oli! ja kiva kuulla ja kiitos! ♥

   Delete
 4. äääää oon niin sairaan kateellinen ku asut joensuussa :D oon ite synty siellä ja isovanhemmat asu siellä sairaan kauan, mut nyt oon asun yli 10 vuotta toisaalla ja mummi ja ukkiki muutti sielt pois. joensuu on musta vaa niin ihana kaupunki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihan hassua, itestä kun tuntuu että ootan vaan innolla sitä, kun saan muuttaa jonnekin isompaan kaupunkiin... :D mut onhan joensuu kiva kaupunki, varsinkin kesällä. tuu käymään joskus :)

   Delete
  2. haha kai se on aina tollee ku kyse on omasta kotikaupungista :D ja rakastan joensuuta kesällä! siellä on loistava kesäteatteri(: meillä on mökki rääkkylässä josta ajaa joensuuhu jonkun 40min niin kesäisin tulee vähintään kerran käytyä kesässä

   Delete
 5. ihana blogi! :) jahei millä oot tehny ton bannerin? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! photofiltrellä muistaakseni :-)

   Delete
 6. Tuo sun takki on ihana! Haluisin jonkun samantyylisen... =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos, se on kyllä miustakin kiva! löyty kaks vuotta sitten H&M:n aleista :-D

   Delete
 7. olet niiiiiin kaunis ja upea!! <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :---) höpsis anni, ite oot kun tuommosia kommentteja jätät!! ♥

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.