17 September 2012

KUVIA SUNNUNTAILTA

01 06 02 05[1] Ehdin vilkaista muitakin myyntipaikkoja kirpparilla nopeasti samalla kun vein omalle paikalle lisää juttuja. Disco Ensemblen First aid kit oli vaan 2 euroa ja The Black Keysin Brothers 3 euroa, oi onnea! Viimekertaiset kirppari-levylöydöt näkyy täällä.  
[2] Niiin hyvää mehukeittoa + sunnuntaihesari =  
[3] Miun kansio, luovuin nyt vihdoin ja viimein niistä pikkuvihkoista ja siirryin tuohon. Tällä hetkellä välilehdissä lukee ruotsi (pääaine), saksa, viestintä, yleinen kielitiede ja kirjallisuus :-) Ja joku tarkkasilmäinen ehkä huomaa, että pinon päällimmäisenä ei olekaan kovasti hehkuttamani Moleskine-kalenteri, vaan ilmaiseksi saatu Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan kalenteri. Koska miun lukkari vaihtelee viikoittain niin paljon, niin otin tuon ilmaiskalenterin käyttöön pelkästään lukujärjestys-käyttöön ja kanniskelen mukana molempia kalentereita.  
[4] Kånken-repun lisäksi toinen lempilaukkuni on äidiltä lahjaksi saatu (onneks äitillä on hyvä maku, haha) Biancon nahkalaukku, just sopivan tilava ja sopii melkein kaikkien vaatteiden kanssa. Tosin harvemmin kyllä mietin ees että sopiiko laukku asuun, useimmiten heitän vaan kamat kirkkaan siniviolettiin kånkeniin oli vaatteet mitkä hyvänsä :-D

In English:
The photos are from yesterday.
[1] I found two great CDs from a local flea market, Disco Ensemble's album was only 2 € and The Black Keys' 3 €, yay!
[2] Sooo delicious berry soup + the Sunday paper = ♥
[3] I finally abandoned the small notebooks I've been using for studying so far and got this binder so that I can have all important papers in the same place. And yeah, in case someone's interested, I'm currently studying Swedish (major), German, media, linguistics and literature :-)
[4] If I'm not using my Kånken-backpack I use this leather bag (from Bianco) that I got as a gift from my mum. I'm lucky to have a mum with such a good taste, haha.

På svenska:
Foton är från gårdag. Förresten, om det finns nån svensktalande som läser det här, jag skulle vara mer än tacksam on ni kunde berätta mig om mina (stav)fel! :-)
[1] Jag hittade två bra cd-skivor på en lokal loppis, Disco Ensembles album kostade bara 2 € och The Black Keys 3 €.
[2] Sååå läcker bärsoppa + söndagens tidning =
[3] Jag lämnade äntligen de små häftena jag har hittills använt i skolan och köpte den där mappen för att kunna ha alla viktiga papper på samma plats. Just nu studerar jag svenska (som huvudämne), tyska, media, lingvistik och litteratur :-)
[4] Jag har två favoritväskor och den där skinnväskan från Bianco är en av dem (min Kånken-ryggsack är den andra).

18 comments:

 1. Tuo laukku on maailmanmahtavin, kelpais minullekkiin ! :---)
  Mulla on myös saattanu mennä jotakin kovasti ohi, mutta mitä opiskelet? :--o

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on kyllä miustakin ihana! ja kerroin just itse asiassa tuossa, ruotsia pääaineena ja sivuaineina mm. saksaa ja viestintää :)

   Delete
 2. vou miten sä pysyt mukana mitä sulla on milloinkin jos lukkari vaihtelee hurjasti viikoittain? mä oisin varmast ihan hukassa :D ja toi laukku on ihana!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha ei se nyt niiin paljon vaihtele, kuitenkin sen verran että koin kätevämmäksi kirjottaa muutamalle viikolle lukkarit jo etukäteen ja pitää niitä koulussa mukana :D ja niin miustakin!

   Delete
 3. Aaaah rakastan The Black Keysia. Sullahan kävi tuuri, kun levyn noin halvalla löysit!

  ReplyDelete
 4. ÄNTLIGEN NÅN BRA BLOGG MED SVENSK TEXT! :D oot ihana !

  ReplyDelete
  Replies
  1. tackar ite oot kun noin sanot! :---D

   Delete
 5. Voi jumpe mikä laukku aiaiii! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niinpäää tykkäilen itekkin kovasti! :-)

   Delete
 6. Hei oon itekki miettiny tuota viestintää se kuullostais mielenkiintoselta ja ens vuonna pitäis yliopistoon hakea. Pystyisikkö yhtään kertomaan millasta sen opiskelu on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en osaa vielä kyllä yhtään sanoa kun mulla on ollu vasta yks viestinnän luento! muistuta mua myöhemmin että kerron millasta on ollu :-)

   Delete
 7. hyvä idea tollane kansio taidan ite tehä kans mieluummin tollasen ku raahata vihkoja mukana :D mun täytyy kysyy yks asia, miten oot saanu blogillesi näin paljon lukijoita? :--D onks joku tietty paikka missä kannattaa mainostaa tai jotain? kiva jos vastaat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo suosittelen :D ja en tiiä, ite oon saanu ison osan lukijoistani muiden bloggaajien linkitä blogisi -juttujen kautta, joten niihin kannattaa aina omaa blogia linkkailla. Ja kyllä ahkeralla kommentoinnillakin saa näkyvyyttä, ite ainakin käyn usein kattoo kivan kommentin jättäjän oman blogin. Mut en oo ikinä mainostanu missään demi.fi:ssä tms. joten en osaa oikein muuta sanoa :-D

   Delete
 8. Jes näin siut perjantaina Anttilassa^^ Ihanat hiukset ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oisit tullu moikkaa! :-) ja likaset hiukset oli perjantaina :D:D

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.