11 September 2012

MÅNDAG

9564 9575 9619 [1] Namia välipalaa, ainekset näkyykin kuvassa. Taas muuten postauksen ekana kuvana on joku jogurttikulho... [2] Keittiön ikkunan sälekaihtimien välistä näkyi rusakko! Se tosin juoksi karkuun kuultuaan, kun rupesin nostamaan sälekaihtimia ylös :-( [3] Kirjoitin tänään kaksi kirjettä (kiitos siulle ihanalle yllätyskirjeen kirjoittajalle!) ja huomenna toivottavasti vielä kaksi lisää, jos ehdin.

Miun pitäis olla jo nukkumaan menossa kiitos ihanien kahdeksan aamujen, mutta podin niin huonoa omaatuntoa blogihiljaisuudesta, että oli pakko tulla kertomaan jotakin! Tänään olin elämäni ensimmäisellä yliopistoluennolla, ja Svensk grammatik 1 ei todellakaan ollut mikään pehmeä lasku yliopistoelämään. Huomenna muun muassa varmastikin superkiehtovaa yleistä kielitiedettä ja ruotsin fonetiikkaa, mutta onneksi miulla on (vielä toistaiseksi) hirmuinen innostus päällä opiskelun suhteen, jee!

Sitten miulla on vielä jännittävää ilmoitusluontoista asiaa blogia koskien. Ootte varmasti jo monet lukeneet lukuisista blogeista uudesta Inspiration-konseptista:

"Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta."

Ja Nipsulintu on yksi noista 300 mukaan pyydetyistä blogista :-) Ei syytä huoleen, mitään suuria muutoksia ei ole luvassa ja sisältö pysyy ihan samanlaisena kuin ennenkin, syksyn kuluessa blogin reunaan ilmestyy vain Inspiration-banneri. Ite oon ainakin innoissani, tää yhteistyö vain inspaa (kirjaimellisesti, heh) bloggaamaan enemmän ja parempaa sisältöä, toivottavasti tekin siis tykkäätte!

Ps. Vielä näin bloginkin puolella jättisuuri kiitos kaikille teille, jotka ootte ottanu kirjeenvaihtoasian tiimoilta yhteyttä!! Oon iloinen ja innoissani kun nyt on vaikka mitä kivaa meneillään :---)

8 comments:

 1. Mulla kans alkoi ruåtsin opinnot ihan vasta, oon ihan innoissaan niin grammatikista kuin skönlitteraturista :) Passaa siis mulle hyvin nämä opinnot! Niin ja psst, mun mielestä kielitiede ja jopa suomen kielen rakenne olivat hyvin kiinnostavia, alun penseydestäni huolimatta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee vad kul! ja joo hei, kielitiede olikin yllättävän mielenkiintosta :-)

   Delete
 2. Ootan innolla tota inspiration juttua!:)

  ReplyDelete
 3. Näin sut joku päivä sitten isomyyssä :D

  ReplyDelete
 4. Täällä myös yksi ruotsinlukija :-D

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.