30 October 2012

NIPSULINTU ON FACEBOOK


Uskalsin nyt vihdoin luoda Nipsulintu-blogille oman fb-sivun, jännittää kyllä vieläkin että tykkääkö siitä kukaan :-D Osoita mun pelko turhaksi ja käy tykkäämässä? Kiitos ♥ 
Oon monesti miettinyt vaikkapa että ois kiva kysyä teidän mielipidettä nopeasti johonkin (tyyliin tämä, teistä oli oikeesti apua kun en vaan osannut päättää!) tai että joku kuva ois kiva postata blogiin, mutta en oo halunnut tehdä lyhyitä vain yhden kuvan postauksia tänne. Lisäksi postaan tänne ikävä kyllä aika harvoin, koska haluun tehdä jokaisen postauksen kunnolla. Tuota fb-sivua taas on helppo päivittää nopeasti useamminkin. Ajattelin postata tuonne ainakin juttuja, jotka ei blogiin asti päädy, ja ehkä jotain before-after-kuvia? Kristan blogilla ainakin on tosi kiva facebook-sivu, ja just nuo kuvanmuokkaukseen liittyvät jutut on olleet mun mielestä kiinnostavia :-) Mitä te haluaisitte tuolla nähdä?

1 comment:

  1. Minulle, joka opiskelee suomea, on mielenkiintoista kaikille. Mitä syöt aamiaista, lounasta ja illallista, millainen näkymä ikkunastasi aamulla, päivällä ja illalla. Pidän kaikesta!
    Tässä on valokuvassa «Aamiainen» näin Nipsu kupin - halusi ostaa sen. Näin voileipää - teki saman.

    ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.