17 November 2012

80s / 90s PARTY

Photobucket Postaanpa nyt jotain mulle tosi epätavallista, nimittäin bilekuvia! Toissapäivänä oli vihdoin meidän ruotsin fuksien haalarisponsorointia vastaan järkkäämät bileet. Porukkaa tuli onneksi paikalle aika paljon ja oli tosi hauskaa :-) Mun vastuulla oli tehdä tapahtumalle jonkinlainen juliste, yllä näette tuloksen. Photobucket Photobucket oikeenpuolimmaisessa kuvassa lingvi-stick (ks. alempi teksti) muuntautui valomiekaksi!! Photobucket Photobucket Limbokeppinä uuden elämän saanut mopinvarsi, lingvi_stick, oli suosittu tanssipartneri ja kaverikuvakaveri ja mitä vielä, haha. Ainoo onnistunut kuva, jossa näkyy mun bileasu kokonaisuudessaan onkin sitten tuollainen, jossa arvioin tuimana kyseistä kepukkaa, kuinkapa muuten... Kun mietin mitä pukisin päälleni, suljin melkein heti överiräikeän 80-luvun pois ja päädyin googlailemaan 90-luvun muotia ja grungea. Edes jollain lailla grungemaiset vaatteet löysinkin omasta kaapista, ja huomattiinkin myöhemmin, etten ollut ainoa isoon ruutupaitaan, farkkusortseihin ja (rikkinäisiin) sukkiksiin pukeutunut :-D Dr. Martensit ois sopineet tuohon asuun niiin hyvin, mutta paremman puuttessa pistin jalkaan ten pointsin maiharimaiset kengät. Hiuksiakin yritin sotkea ja tupeerata, mutta nehän suoristui ja siistiytiä illan mittaan, höh. Rakastan muuten tuota Heidin kuviollista, aitoa kasarimekkoa, kui hieno! Photobucket Photobucket Photobucket Kiinnostiko/kinostiko tämmöset kuvat? (Ja tää postaus on ajastettu, emmä nyt oikeesti herää lauantaina vielä kymmeneltä... :-D)

11 comments:

 1. Tää oli kiva! :) Rakastan noita sun hiuksia!

  ReplyDelete
 2. Tottakai tää kiinnosti ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ;-) förstås, naturligtvis, så klart ja mitä näitä ny on!

   Delete
 3. huh, sä olet kyllä niiin kaunis Saara :-) ihana postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihana, kiitos :-) ei kyllä siltä aina tunnu... kiva kuulla että tykkäsit postauksesta!

   Delete
 4. Kyllä kiinnosti! Noi bileet näytti tosi hauskoilta. :D Oliko porukka pukeutunu kasari-/ysärivaatteisiin?

  atc24h.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. hauskaa olikin! Oli aika moni ainakin jotain kasari-/ysäri-vaikutteita yrittäny lisätä normi bilepukeutumiseen ja jotkut muutamat oli ihan kunnolla panostaneet ja voittivatkin sitten pukukilpailun :-)

   Delete
 5. Tuo toisiks viimenen kuva siusta on ihana!

  ReplyDelete
 6. Ei vitsit! Melkein hypähdin kattoon kun näin tuon otsikonkin. ;_____; Katkeruuteni keskellä kuitenkin kuvat oli sen verran iloakin tuovia ja tunnelma näytti olevan just niin semmonen mukaansa tempaava - sapettelen silti itsekseni miksei täällä päin moisia pirskeitä järjestetä! >:c Kasari- ja ysärilapsonen kun oon henkeen ja vereen. Murr.

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.