8 December 2012

SELF-MADE CHRISTMAS CARDS


Askartelin viime yönä joulukortteja, tänä vuonna päädyin tekemään tuollaisia yksinkertaisia kuusikortteja. Viimevuotisia kortteja voi käydä katsomassa täällä. Jos ootte askarrelleet itse joulukortteja tai muita jouluisia koristuksia ja postanneet niistä kuvan vaikka blogiinne, linkatkaa mulle! Haluun nähdä :-)

In English:
This year I decided to make these simple christmas cards, last year's versions can be seen here! Which ones do you prefer?

33 comments:

 1. Onpa kauniita! Itekkin ajattelin huomenna mennä ostelee askartelujuttui ja tehä parikymmentä korttia just sukulaisille jne :) paljon kivempiaha ne on ku kaupasta ostetut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! mee ihmeessä ostaa ja pistä tänne linkkiä jos pistät blogiisi kuvia :)

   Delete
 2. Sun kortit on kyllä tosi nättejä ja ihanasti oot asetellu ne nuitten jouluvalojen keskelle! :)

  Mää en oo koskaan aiemmin tehny ite joulukortteja, joten näin ensikertalaiseksi tein melko simppeleitä kortteja: http://neverends-suvi.blogspot.fi/2012/12/joulukorttien-askartelua.html.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :-) ja noi sun on tosi söpöjä! oot käyttäny ihanasti tuota ruskeeta paperia, pitäis itekin etsiä jostain tuollaista...

   Delete
 3. Apua ihan täydellisiä!! Mä oon niin laiska etten tee tänä vuonna kortteja, vähän kyllä harmittaa muttei oo mitään inspistäkään :-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei nyt sentään, mutta paljon kiitoksia! :--) vielä ehtii hei tehä kortteja, inspistä ja ideoita saa googlailemalla ja mun ideat on vapaasti kopioitavissa ;-)

   Delete
 4. Aw, ihania ja siistin yksinkertaisia :) itsetehdyt kortit on aina parhaita :')
  http://cutenessallover.blogspot.fi/2012/01/im-late-sorry.html <- tuolta loppuosasta näkyy viime vuoden kortt/lahja"paketti". Tuo oli tommonen tasku, jonne sisään tungin pumpulia ja lahjakortin^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiiiitos! :-) ihana idea tuo lahjakorttitasku-asia!! saattaa olla että kopioin sun ideaa vielä johonkin, sen verran söpöltä tuo nimittäin näyttää :)

   Delete
  2. ^^ kopio vaan! Youtubesta ja Googlesta viime vuonna etsin kaikkia origamikortti tsydeemeitä ja päätin oikeen urakalla ruveta taiteilemaan noita origameja :'D niistä tuli toi taskukortti idis!

   Delete
 5. Onpa nättejä :) Oot kyllä lahjakas, nuo viimevuotisetkin on tosi ihania!

  ReplyDelete
 6. Ihania kortteja :) mäkin tein joulukortteja jo kauan sitten :3 ja muutama päivä sitten lisää. Tänä jouluna ideat *lensi* paljon paremmin kun ikinä ennen. Voisin tekasta vielä muutaman tekemällä samantyylisiä kun noi sun tekemät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. siehän oot ollu ahkera! munkin ois tarkotus tehdä vielä lisää, oon nyt tehnyt 10 kpl mutkun nyhrään yhtä korttia aina 20-30 min :--D

   Delete
 7. Tosi kivoja! Itekki innostuin askartelemaan kuusiaiheisia kortteja tänä vuonna :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti! kuuset on kivan yksinkertaisia :-)

   Delete
 8. Apua, munki ois tarkotus tehdä ihan pian, kun ensi viikolla pitäis jo postittaa! Itse asiassa oon miettinyt aika samantyylisiä kuusikortteja, mutta saa nähdä sitten.... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla äiti hoputti jo viime viikolla muistuttamalla vikasta postituspäivästä :--D pistä kuvaa sit blogiin jos intoudut askartelemaan!!

   Delete
 9. Oooi kun ihania kortteja! Itse olen luopunut joulukorttien väsäämisestä jo yläasteella, koska totesin että ne näyttävät aina viisivuotiaan tekemiltä :---D
  ps. sun blogi on ihan hirmukiva! Tälläinen hyväntuulinen ja selkeä, mitä on aina ilo lukea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. tekemällä oppii ;-) munkin kortit oli pari vuotta sitten aika mielenkiintoisia nyt jälkikäteen kun kattoo...

   ja kiitos!! ihana kuulla :---)

   Delete
 10. Ihania kortteja, miten sä osaat? Mäkin tein kortteja tänään, mutta tuli kyllä paljon rumempia :D Sun blogi on mun ehdoton lemppari!

  http://lokakuutamo.blogspot.fi/2012/12/joulukortteja.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. tekemällä oppii, joka vuosi ne on parempia kun edelliset :-D noi sun kortithan on tosi kauniita! ja kiiiitos ihana kuulla! :-) :-)

   Delete
 11. Hieman hienompia kun mun tekemät, täytyy pistää idea korvan taakse :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voin kyllä suositella tuota kolmioista koottu kuusi -ideaa, noi on helppoja ja kivannäkösiä mutta yllättävän hitaita kylläkin tehdä :-D

   Delete
 12. Aivan uskomattoman ihania kortteja sekä tänä että viime vuonna :) Ihanaa, kun joku näkee noin paljon vaivaa. Oot uskomaton!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos ihanasta kommentista! :-)))

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.