14 January 2013

BEFORE / AFTER PHOTOS + MUSIC

Tässä pitkästä aikaa ennen-jälkeen-kuvia (aiemmin tekemäni version löydät täältä) sekä viime aikoina ahkerasti soitossa olleita biisejä. Kuvanmuokkaukseen käytän enimmäkseen Gimpiä ja lisää suosikkibiisejäni löytyy tältä spotify-soittolistalta! Mitä mieltä ootte tällaisista postauksista? :-)

Here's some before-after pictures (you can find my previous post like this here) and a few songs that I've been listening to a lot lately. Here's a spotify playlist of my favourite songs if you wish to hear more! I use Gimp 2 for editing my photos. What do you think about posts like these? :-)
id_ej4 ej9 ej3 ej8 ej1 ej6 ej2 ej7

16 comments:

 1. Oi tosi kiva postaus! Muokkaat todella kivasti näitä kuvia, niistä tuli tosi hienoja!:) voisitko kertoo lyhyesti mitä oot tehny noille kuville/miten yleensä muokkailet? Blogisi on ihan paras!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että tykkäät! Voisin varmaan tehdä ihan oman, vähän seikkaperäisemmän (:-D) postauksen aiheesta, mutta ihan perusjuttu mitä käytän lähes kaikissa kuvissa on käyrät (curves), joskus myös yksittäisten värien säätö hue/saturation tms. työkalulla ja lopuksi terävöitys. Ja ei kai nyt sentään, kiitos!! :-) ♥

   Delete
  2. Joo olis kyllä todella todella toivottavaa ja suositeltavaa että tekisit semmoisen postauksen!! Oon ite vähän (ai vähän?!!!) onneton kaikkien muokkailujuttujen ja yleensäkin tietokoneiden kanssa, niin olisi kyllä todella paljon tarvetta semmoselle! ;) Mutta hei kiitos paljon tästä ohjeistuksesta, oot huippu!:)

   Delete
 2. Tämmösiä postauksia ehdottomasti lisää jatkossakin! (: Ja ois tosiaan hienoa jos näyttäisit vaikka johonkin yhteen kuvaan ihan vaihe vaiheelta mitä teet (:

  intiaanikevat.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee kiva kuulla :-) ja voisin harkita semmosen tekemistä kyllä, kiitos ehdotuksesta!

   Delete
 3. täytyy tulla ihan kertomaan, että pelastit mun illan tuolla spotifyn soittolistalla ! listalta löyty iha sikana vanhoja suosikkeja, uusia löytöjä ja pari mitä olin ettinyt iha liian pitkään ! sulla on iha mahti musiikkimaku !

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti, ihan parasta saada tällasia kommentteja! :-))) on huippua löytää kivoja soittolistoja, linkkaa ihmeessä om(i)asikin mulle!

   Delete
 4. sun kuvat on kyll aina tosi hienoja ja sit viel osaat muokata ne tosi kivasti! :)

  ReplyDelete
 5. ihanii kuvia ja kivasti muokattu myös! ja aika söpöt sukat tos ekassa kuvassa :D

  ReplyDelete
 6. osaatko sanoo, miks en pysty ikinä kommentoimaan sun blogiin ? en oo ikinä pystyny ? en tiiä pystynkö nytkään

  ReplyDelete
  Replies
  1. nähtäväst pystyin :D mut siis kivoja kuvia !

   Delete
  2. onpas outoa! onneks nyt kuitenki pystyit, toivottavasti tulevaisuudessakin onnistuu :-D ja kiitos!

   Delete
 7. tää mun kommentti tulee kyllä vähän myöhässä, mutta löysin vasta nyt sun blogiis ja tuli hauska fiilis kun melkeen noi kaikki biisit löytyy mun omasta ipodista :-D.. eli tosi samanlainen musiikkimaku sattuu meillä olemaan :) mut joo ihania kuvia ja muokkaat ne tosi taitavasti ! :)

  ReplyDelete
 8. Ihania noi kuvat! ja biisit! Mut pystytkö kertoo et miten noi linkit saa tollee ohueks ettei sitä videoo tuu siihe, se on mulle vieläkin mysteeri ! :o

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.