29 March 2013

I-HA-NA FARKKUPAITA JA MUITA KIVOJA JUTTUJA

farkkupaita Hejsan pitkästä aikaa! Kuvasin tänään muutamia kivoja, mulle ajankohtaisia asioita. Ensimmäisessä ja toisessa kuvassa näkyy cubuksesta ostettu paita, jonka suhteen olin tehnyt ostopäätökseni jo ennen kuin se tuli myyntiin :-D Ihailin sitä nimittäin liikkeen nettisivuilla jo ennen uutuksien myymälöihin saapumista ja päätin, että tuon haluan. Yksi huono puoli siinä on: kangas on aika ohutta ja siksi helma alkoi vähän rullautua takaa parin käyttökerran jälkeen. Onneksi silitysrauta on keksitty, joten se on ihan pikkuvika muuten ihanassa vaatteessa!
Niin ja tosiaan, kävin maanantaina kampaajalla, ja kymmenisen senttiä lähti latvoista pois. Myös joskus puolitoista vuotta sitten leikattuja, ylikasvaneita kerrostuksia leikattiin taas paremmin esiin. On taas vähän totuttelemista lyhempiin hiuksiin (haha no joo, perheen miehet ei yllättäen edes huomanneet, että mun hiuksille oli tapahtunut yhtään mitään), mutta nyt nää on niin ihanan kevyet ja hyväkuntoiset, että oli se sen arvoista. farkkupaita2 lumia Yllä olevassa kuvassa on oikeastaan kolme mainitsemisen arvoista juttua. Ensinnäkin, ostin niin söpöjä postimerkkejä, että nyt mun on pakko muistaa ja ehtiä tehdä jotain sille liian korkeaksi kasvamaan päässeelle vastaamattomien kirjeiden pinolle! Lisäksi ostin vähän aikaa sitten vihdoinkin läpinäkyvät kuoret tuohon Lumiaani. Nuo ei-minkään-merkkiset kuoret löytyivät vajaan seitsemän euron hintaan Prismasta, kun Nokian omat valkoiset kuoret olisivat maksaneet ainakin Gigantissa tuplasti enemmän. Yritän tuossa myös havainnollistaa ihanan keväistä taustakuvaani ja vihreää teemaväriä! Mulla on jo monta vuotta ollut sellainen hassu tapa, että vaihdan kännykän teemaa/teemaväriä aina vuodenaikojen mukaan. Kevät alkaa siis oikeasti vasta silloin, kun kännykkä näyttää vihreältä.askartelua Kaikkea sitä ihminen ehtii tekemään, kun pitäisi kirjoittaa niitä sanonko miten ärsyttäviä kirjallisuusesseitä... Oon nyt muun muassa siivonnut huoneeni, vastannut pariin kirjeeseen ja askarrellut pääsiäiskortteja. Yleensä oon askarrellut vain joulukortteja (niitä voit nähdä täällä ja täällä), joten oli vähän vaikeuksia löytää pääsiäisen väreihin sopivia materiaaleja, mutta alla näkyy, millaisia sain aikaiseksi helposti pienellä vaivalla ja aika perustarvikkeilla. pääsiäiskortti jalat Marimekkoa ja Ikeaa! Lakanat vaihtuivat keväisempiin, tykkään noista tosi paljon.

Mitä tykkäätte näistä sekalaisista kuvapostauksista höpöhöpö-kuvateksteineen? Musta vaan tuntuisi jotenkin hassulta tehdä erillistä postausta vaikkapa tuosta farkkupaidasta tai noista pääsiäiskorteista, niin sitten laitan kaikki aina vaan samaan :-D Jos teillä on mielessä jotain postaustoiveita, niin kertokaa ihmeessä! Huomenna aion ainakin yrittää tehdä aika herkulta kuulostavaa pääsiäisjälkkäriä, katsotaan jos saisin siitä tännekin kuvia...

21 comments:

 1. Ai että, tosi ihana kyllä tuo farkkupaita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on! vielä niitä näkyi olevan myynnissä :-)

   Delete
 2. tällätteet postaukset on just parhaita !:3 rakastan su hiuksia♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos, kiva kuulla että tykkäät! :-)

   Delete
 3. uuuui söpöjä kortteja :3 rakatuin sun lakanoihin täyttikset ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiitos :-D ikeasta löytyy moiset lakanat, eikä maksa paljoa :-)

   Delete
 4. Jestas miten nokkelia pääsiäiskortteja! :D Muutama vuosi sitten askartelin kaikille sukulaisille pääsiäis- ja joulukortit, pitäisi elvyttää se tapa...

  Ja mä tykkään tällaisista sekalaispostauksista, sun jutut on inspiroivia ja oot symppis tyyppi! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaa kiitos! mulla oli kans lapsena tapana askarrella kaikille mahdollisille tutuille noita kortteja... :-D ja voi kiitos (ja samoin!) vielä toisenkin kerran!! vielä yksi huutomerkki!

   Delete
 5. Onpas kiva tuo farkkupaita ja söpöjä kortteja sekä postimerkkejä! Etanaposti on parhautta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti :-) ja niin on, ihan hävettää oma laiskistuminen etanapostin suhteen!

   Delete
 6. Erittäin kauniit kortit! Tee nämä kortit myös myynnissä! Haluaisin tilata sinulla 10 kappaletta jouluksi))) Rahaa tilille, kuin huuto.net.
  Kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha voi kiitos! pitää katsoa, josko saisin noita joskus myyntiin asti tehtyä :-D

   Delete
 7. Du är så söt :):)

  ReplyDelete
 8. APUA miten oot saanut esimerkiksi tekstin otsikon alle tuollaisen pitkän viivan? :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun html:stä löytyy kohta "post-title", siellä viimeisenä on koodi "border-bottom: 1px solid #000;"!

   Delete
 9. kivoja kuvia ja oooou kui hienoja kortteja! :)

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.