10 March 2013

MARMOROIDUT BROWNIET, TAI AINAKIN MELKEIN

4838 4843 4861 Minäpä leivoin tänään! Oikeasti, 'minä' ja 'leipoa' samassa lauseessa, huh. Ohje oli siis niin helppo, että jopa minä kykenin tämän leipomuksen valmistamaan. Marmoroiduista brownieista ei sitten tullutkaan kovin marmoroituja (sekoittelin taikinoita liikaa toisiinsa), vaan lopputulos muistutti enemmänkin jotain lasagnea... mutta älyttömän hyvältä tuo silti maistui. Ekan kerran bongasin marmoroidut browniet Jennan blogista, hän oli käyttänyt tätä ohjetta, mutta koska tuon ohjeen mitat olivat grammoissa eikä meillä ole keittiövaakaa, googlailin vähän ja tein tämän ohjeen mukaan. Käytin tosin tuorejuuston sijasta mascarpone-juustoa. Meillä sattui olemaan molempia, mutta mascarpone oli vanhenemassa aiemmin. Sitä oli käytetty joissain resepteissä tavallisen tuorejuuston sijasta, ja se sopi tosiaan tuohon oikein hyvin. Vertailin huvikseni pakettien sisältöjä ja huomasin, että mascarponessa on vain kermaa ja happamuudensäätöainetta, tuorejuustossa taas monenlaista muutakin. DSC_4854 Mutta niin, en voi kuin suositella! Älkää vaan sekoittako taikinoita noin paljon kuin minä, niin saatatte saada sekä hyvänmakuisia että -näköisiä brownieita :-D Jos tiedätte muita herkullisia ja HELPPOJA leivonta- tai ruokaohjeita, niin saa linkkailla!

10 comments:

 1. Pakko myöntää että tossa on jotain yhdennäköisyyttä mun tänpäiväiseen spagettipaistokseen :D Mutta kuulostaa herkulta, ää alkoi tehdä mieli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha :----D mutta herkkua se tosiaan oli ulkonäöstään huolimatta!

   Delete
 2. http://www.viviannadoesmakeup.com/the-cookie-monster/
  namnam tein näitä eilen ja tuli aivan sairaan hyviä! ja toi self-raising flowerin voi korvata tavallisilla jauhoilla jossa on leivinjauhetta eli n. 2,5 dl jauhoja ja vaikka 1 teelusikallinen leivinjauhetta niin hyvä tulee :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. aaah näyttää ja kuulostaa niin hyvältä, kiitti tästä! :-)

   Delete
 3. Tämä tuli kuin tilauksesta, sillä olen viimeiset kaksi tuntia miettinyt mitä voisin leipoa vai leivonko ollenkaan, ja vastaus taisi tulla tässä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. huippua! toivottavasti maistuu :-)

   Delete
 4. looks really delicious! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. it was! they're called marble brownies if you're interested in making them yourself :-)

   Delete
 5. banaanipannarit/letut! yks banaani, yks kananmuna ja kanelia blenderissä sekasin ja pannulle! on muute hyvää ku laittaa mustikoita päälle ja tässä menee sellanen 10 minuuttia ja ainekset löytyy aina nälän tullen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ooo! tuota pitää ehottomasti kokeilla, niin helpon ja hyvän kuulonen :-D

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.