9 May 2013

YHDEKSÄS TOUKOKUUTA

kolumni Uusimmassa britti-Glamourissa (joka on muuten yksi lempparilehdistäni) ollut Louise Menschin jäähyväiskolumni oli niin hyvä, että teippasin sen vaatekaappini oveen. Tässä siitä ote:
"If I could leave you with one thought, it is this: you do not have to be like everyone else. Be ambitious. - - - Look around you, right now. Are you content with your town, your flat, your life? If so - great. If not, do something about it." 
aamupalaa Tämä aamupalakuva on jo vanha, mutta unohtunut julkaista. Passionhedelmä oli jäänyt yli pääsiäisjälkkäristä. korut Vasemmanpuolimmainen glitteristä ostettu rannekoru on jo vanha, mutta kaksi muuta ovat uusia. Tuon peace-korun sain kaverilta tuliaisiksi ja tähti-ranneketju tuli ruotsalaisen Solo-lehden mukana (oli muuten huono lehti). hiustuotteet Shampoolla, hoitoaineella, lämpösuojalla tai lakalla ei ole mulle niin väliä ja käytänkin milloin mitäkin markettikamaa, mutta kuivashampoissa on isoja eroja! Kaikkein parasta on tuo Four Reasonsin hiuspuuteri, sitä on aina pakko olla. Tuota BC:n repair rescue -hoitoainetta latvoille oon ehtinyt kokeilla nyt muutaman kerran, ja sekin on ihan huipputuote pitkille hiuksille. Ostolakossa-Virvekin kirjoitteli siitä vähän aikaa sitten :-) perttukolmevee Ja niin, olihan mun pakko laittaa Pertustakin vielä kuva tähän, koska sillä on tänään 3-vuotissynttärit! Ajattelin kirjoittaa pitkästä aikaa jonkinlaisen kuulumispostauksen, kiinnostaisiko teitä lukea täältä jotain muutakin kuin pelkkiä kuvatekstejä?

9 comments:

 1. Kuulumisia ehdottomasti!! Rakastuin tuohon aamupalakuvaan ja sun koira on vauva <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih ihana kommentti, kiitoksia! Miepä sitten kirjoitan jonkun kuulumispostauksen :-)

   Delete
 2. kuulumisiaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niitä pitää sit kirjoitella, kiitos kommentista! :-)

   Delete
 3. Kuulumisia!

  Perttu, hyvää syntymäpäivää!

  ReplyDelete
 4. Minkä rotuinen perttu on? Suloinen! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Perttu on jackrusselinterrieri :-)

   Delete
 5. Kuulumiset kiinnostaa!! :)

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.