11 July 2013

RUISSIFIILIKSIÄ

ruisss1 Kaija Koota kuuntelemassa! Roosan kamerasta löytyisi myös yhteiskuvat mm. Karri Koiran ja Ruudolfin sekä Ylex:n Mäkkärin kanssa, mutta mulla ei ole niitä kuvia vielä. Mulla ei ollut kameraa mukana, joten nämä vähäiset kuvat on otettu joko mun kännykällä (josta loppui akku vähän väliä) tai Petran pokkarikameralla (josta myös loppui akku, eikä laturia ollut mukana, nyyh).ruissi07 8 euron makkaraperunat... :-Druissi02 PMMP ylitti kaikki odotukset, mahtava keikka! Paula ja Mira oli käsittämättömän energisiä. Myös Hurts oli ihana. The Sounds taas oli pettymys, oltiin niin ootettu niiden keikkaa ja sitten ne vaikutti jotenkin siltä ettei niitä vois vähempää kiinnostaa siellä esiintyminen... Onneksi The Soundsin kehnon keikan jälkeen oli vielä Biffy Clyro (♥!), joka pelasti illan (+James ja Simon oli kuuuuuumia). ruissi09 ruissi04 Emme vihaa ruissi03 Tajuttiin PMMP:n keikan jälkeen, miksi ruissin hiekkakentät ei oo hyvä juttu. Jalat oli sääriin asti ihan harmaan pölyn peitossa ja ette ehkä haluaisi kuulla, mutta kerron silti, että hiekan hengittelyn jälkeen niistäessä räkäkin oli harmaata :-D  Joo Saara oliko ihan pakko...ruissi01 Koira :-)

16 comments:

 1. SIIS toi hiekkakenttä oli jotain aivan uskomatonta...mekin huomattiin että räkä oli harmaata :-DDD ekana iltana ihmettelin että jaa tuliko nenästä verta, sit tokana iltana alettiin miettimään kaverin kanssa että hmm me ollaan tosissaan kirjaimellisesti hengitetty sitä hiekkaa. Ja mun reppu on edelleen ulkona roikkumassa, en usko että saan koskaan sitä puhtaaks kaikesta hiekkapölystä. Mutta oli kivaa silti! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa niinpä!! :-D mut onneks se ei loppujen lopuks menoo haitannu, kivaa oli tosiaan silti! Ja oon melko varma et näin sut jonain päivänä pääporteilla, mut koska en tosiaan ollu varma nii en uskaltanu tulla moikkaa :-D

   Delete
 2. mä näin sut leirinnässä, mutta mulla meni pupu pöksyyn, enkä uskaltanut tulla moikkaamaan :CC söpönen postaus, ruissi oli ihan loistava !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ää oisit tullu! Tosin oisin ollu varmaan ihan awkward koska sun blogi ja sinä ootte niin ihania! Ja niin oli, huippua että sullakin oli kivaa :-)

   Delete
 3. Tiedän niin ton niistelyn! Joka kesäisen palokuntaleirin viikon hiekkapölyn hengittelyn jälkeen se hiekka rursuaa varmaan jo korvia myöten :D

  ReplyDelete
 4. hyiiii!! miten voi noin pöllytä hiekka :Oo

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllä se vaan voi... :-D äkkiä se kyllä unohtu kun oli vaikka nurmikolla, mut keikoilla vähän häiritsi!

   Delete
 5. Ruissin hiekka on kirous :D Ja mäki näin sut rantalavan lähellä olisko ollut perjantaina mutten uskaltanu tulla sanomaan moi, olit niin kuvailufiilingeissä enkä halunnut häiritä :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha eikä! Mut joo oon itekin ollu samassa tilanteessa enkä sit oo uskaltanu mennä "häiritsemään" :-D

   Delete
 6. Ei vitsi kuolin nauruun :::D koska mul oli just sama, hiekkaa joka paikassa ja mustaa räkää XDD ja ääniki meni sen takia...mut paras kokemus siitä huolimatta ikinä!

  ReplyDelete
 7. Mä olisin niin halunnu olla tuolla :( Perheellä mökki siinä suht lähellä, että kun oli hyvä tuuli (mikä lauantaina oli) niin sinne saakka kuulu.

  Semmonen että missä kirppareilla sä käyt? Tuntuu että kaikki tuntemani bloggarit oli niin valtteri ihmisiä ettei löydä mitään muuta ja valtteriahan ei enää ole. Ja minä tyhmä maalainen en sinne koskaan päässy ): Sulla on muuten aivan ihana blogi. Mä oon sua whin kautta seuraillu ja joskus sitte rupesin ettimään että kuinka moni on linkannu tumblrinsa sinne ja sun tumblrin kautta sitte löysin tänne :) Sama fiilis kulkee täälläkin kun sun tumblrissa ja whissä joten ehkä mä jään kunnolla seurailemaan... Tuli nyt mieleen kun oiken alko kommentoimaan että mistä sä oot ne sun ihanat teippirullat hankkinu, ne kuvateippi tai mitä onkaaan

  Ja vielä että anna joku kirjasuositus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ens vuonna lähet sit paikan päälle! ;-)

   En oo koskaan käynyt valtterissa tai ylipäätään kirppareilla Joensuun ulkopuolella! Joensuussakin käyn kirppareilla harvoin, lähinnä valintakirppiksellä ja sen vastapäätä olevassa paikassa (en muista nimeä!) ja joskus joen jättikirppiksellä. Ja voi kiitos, ihana kuulla!

   Teippirullat oon hankkinut Tiimarista, etsystä ja postcardgarden.comista :-) Jaaaa hmm John Greenin kirjoja voin suositella vaikka oonkin lukenut vain yhden, ja Carlos Ruiz Zafonin Unohdettujen kirjojen hautausmaa -sarjaa! Ja hömppäkirjoista tykkään Cecelia Ahernin tuotannosta :-)

   Delete
 8. Moi, voisiksä tehdä postcrossauksesta postauksen? Kiinnostais ihan kamalasti ja sä ilmeisesti harrastat sitä? Ihan vaan perusjutut niin pääsis alkuun

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täältä löydät Jeminan laatimat hyvät ohjeet! Postcrossaus on kivaaaa, kokeile ihmeessä!! :-)

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.