31 August 2013

GOMORRON

aamu koirapeili sotkuhius aamu2 Tällä hetkellä istun viimeistä päivää töissä, jee! Mua väsyttää ihan kamalasti, eilen oli nimittäin Joen Yö (eli Joensuun versio taiteiden yöstä) ja menihän siellä aika myöhään. Mutta oli hauskaa! Tuntuu ihan hassulta, että jo huomeniltana on edessä muutto ja ylihuomenna alkaa opiskelut. En oo vieläkään kunnolla aloittanut siivoamista saati pakkaamista... Mutta onneksi mulla ei ole mitään paniikkia tuon muuton kanssa, voin viedä mun tavaroita uuteen huoneeseen vaikka pitkin ensi viikkoa, kun välimatka on niin lyhyt. Tänään mulla ei ole tämän ihmeellisempää kerrottavaa, kuvituksena on julkaisemattomia aamukuvia. Voi vitsi että tekis mieli kahvia, mutta en pääse poistumaan tästä mihinkään sellaista hakemaan...

Kivaa lauantaita!

9 comments:

 1. Ihan ylisöpöt noi ruususet astiat!!

  ReplyDelete
 2. Hei, Mistä noita String-hyllyjä saa Joensuusta?

  ReplyDelete
 3. Hei, ihan ensinnäkin pakko sanoa että rakastan sun blogia (: Aina niin kauniita ja valoisia kuvia ja oot jotenkin niin sympaattinen ja nätti ja positiivinen!

  Mutta oli mulla ihan "oikeaakin" asiaa, eli osaisitko suositella jotain samantyylisiä blogeja kuin omasi, tai haluaisitko kertoa muutaman lempiblogisi? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi apua, kiitos IHANASTA kommentista! ♥ :-)))

   Hyviä blogeja on niin paljon että voisin joskus tehdä niistä oman postauksensa, mutta suosittelen nyt heti ainakin näitä: she moves in her own way, ida365 ja itkisitkö onnesta!

   Delete
 4. Mie näin siut ensin Joen Yössä ja sit vielä tänään(4.9) kaupungilla!! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iik kuka oot :-D Oisit tullu moikkaa! :-)

   Delete
 5. Ihana tukka ja nuo astiat, love! :D

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.