24 September 2013

MUN EKA OMA KÄMPPÄ (SOLUHUONE)

huone0Välkommen in, täällä mie nyt asun! Vähän keskenhän tämä vieläkin on, mutta tältä täällä näyttää nyt. Huone tuntuu ihanan tilavalta kotikodin huoneeseeni verrattuna, tää on nimittäin kaksi kertaa sen kokoinen. Seinät on aika huonossa kunnossa, epämääräisiä reikiä ja tahroja siellä täällä, mutta ei nyt sentään niin huonossa kunnossa, kuin tuossa ekassa kuvassa näyttää! Mistähän ihmeestä tuo kohina siihen ilmestyi... huone2 Mun uus sänky on IHANA. Se on leveä ja mukava, ja kaiken lisäksi Joensuulaisesta firmasta ostettu! Paljon parempi mieli tuli kun pisti sänkyrahat pieneen (?) paikalliseen yritykseen eikä vaikka Ikeaan. Kivasti paistaa tuo kirkkaansininen varapatja tuolta alta... huone3 Tämä seinusta on vielä kesken, tuohon kohti olisi tarkoitus hankkia se vaaterekki. Mulla ei ole kuin nuo kaksi nurkassa näkyvää kaappia, ja niissä on vain hyllyt, ei tankoa henkareille. Ja vaikka nyt oonkin (eilisestä lähtien :-D) Spotifyn suurkuluttaja, on joka-aamuinen radiohetki vanhasta mankasta pakollinen aamurutiini. huone12 Seinille en ole keksinyt vielä muutamaa postikorttia kummempaa. Mun postikorttikollaasi on edelleen paikoillaan kotikotona, nuo kortit mulla oli mukana muutossa, koska ne olivat uusia eivätkä olleet vielä päätyneet seinälle asti. Noista jokainen on kyllä mun mielestä tosi kiva ja ihme kyllä ne sopivat vielä toisiinsakin. huone4 Tykkään kovasti siitä, että tässä asunnossa on ikkunalaudat. Verhon taakse on kätevä piilottaa kaikkea tarpeellista pikkutavaraa... huone10 Pöydän vieressä seinään nojailee Ikean peili. Vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy vähän lattialla olevia laatikoita, joista toisessa säilytän hiustenkuivaajaa ja suoristusrautaa, toisessa taas hius- ja naamatököttejä, hiusharjoja ynnä muuta sellaista. Tuo on kyllä osoittautunut ihan toimivaksi laittautumispaikaksi, ikkunasta tulee luonnonvaloa ja pöydän reunalle voi nostella sillä hetkellä käytössä olevat meikit ja muut. Seinällä roikkuu eniten käytössä olevia kaulakoruja. huone8 Lampun jalustalla taas säilytän useimmin käyttämiäni korviksia, ponnareita, pinnejä ja muuta pientä. huone5 huone6 Tämä tummanruskea lattia voisi muuten olla ihan kiva, mutta kuka on keksinyt suunnitella siihen päälle tuollaisia epämääräisiä, tahroilta näyttäviä valkoisia "kuvioita"?! huone11 Vielä tarkempi kuva tuosta hyllystä. Olin jo kävelemässä Ikeassa kassalle kaksi valkoista kangaslaatikkoa kädessäni, mutta onneksi muutin mieleni ja kävin vaihtamassa ne noihin vihertävänkeltaisiin! Tykkään noista paljon enemmän. Kuinkahan monessa opiskelijakämpässä muuten EI ole tuota ikean halpishyllyä :-D Oikealla on näkymä mun ikkunasta ulos, tässä huoneessa ei paljon pidetä verhoja auki... Sen verran tuosta kulkee ihmisiä.

Sen pidemmittä puheitta, mitä tykkäätte?

18 comments:

 1. Oi, onpas ihanan näköistä siellä! :3

  ReplyDelete
 2. oo oiku kivan näkönen!! ihana raikas :--)

  ReplyDelete
 3. Apua sulla on niin ihana huone! Ja muutenkin tosi kiva postaus :-)

  ReplyDelete
 4. Oikein kivan näköstä siellä jo on! Mä oon asunut yksin jo kohta vuoden ja vasta viimesen parin kuukauden aikana oon saanut tästä asunnosta edes vähän enemmän sen näköisen, että täällä ylipäätään edes asuu ketään... :-D

  ReplyDelete
 5. Voi kun söpö toi huone! :)
  jr-myownwayofmylife.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. näyttää tosi kivalle vaikka olet asunut niin vähän aikaa vasta tuolla! sitten kun aikaa kuluu kuukausi, pari tai vuosi, niin kaikista pienistä jutuista alkaa muotoutua yhä enemmän koti!

  ReplyDelete
 7. Ihana!!! Tosi kotoisanoloinen :)

  ReplyDelete
 8. Oi, ihana on! :-)

  ReplyDelete
 9. vitsi miten kivalta tuo näyttää jo!! :-)

  ReplyDelete
 10. Heei, saako sulle vieläkin lähettää kirjeitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saa! Laita mulle vaikka sähköpostia aiheesta? :-)

   Delete
 11. näyttäää tosi kivalta! :)

  ReplyDelete
 12. Tosi kivalta ja viihtysältä näyttää! :) Ja oi kyllä, myös täältä opiskelijakämpästä löytyy juurikin samainen IKEA hylly :D

  ReplyDelete
 13. Voi, KIITOS kaikista ihanista kommenteistanne!! ♥ :-*

  ReplyDelete
 14. Hui! Asun samassa rakennuksessa kun sinä!:D hassua huomata, että kerrostaloissa asuu muitakin ihmisiä:D onnea uuteen kotiin!

  ReplyDelete
 15. Kuinka monta neliötä huoneessasi on? :)

  ReplyDelete
 16. Kuinka monta neliötä huoneessasi on? :)

  - Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä huoneessa on noin 16 neliötä :-)

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.