14 October 2013

MÅNDAG

korut naama1 nuttura kynnet aamupallaa Hups, viime postauksesta onkin jo viikko. Mun pitää tänään palauttaa puoleenyöhön mennessä pari kirjoitelmaa, ja ne ovat vielä ihan kesken, joten kaiken logiikan mukaan nyt oli hyvä aika tulla kirjoittamaan tänne.

Ekassa kuvassa näkyy mun nykyinen korujen säilytyssysteemi. Ostin Ikeasta sellaiset puulaatikot, joiden kannet ovat siis tuossa ikkunalaudalla, ja itse laatikoissa säilytän mausteita. Seuraavassa kuvassa naama, koska iho on jo tasoittunut aika paljon, jeee! Tuossa mulla tosin on peittävää meikkivoidetta, näyttäisikin iho tuolta ilman. (Esim. tässä kuvassa näkyy, miltä naamani näytti huolellisen meikkauksen jälkeen vuosi sitten. Ihmekös että näytin noin masentuneelta :-D) Edestä päin näyttää jo aika hyvältä, mutta kasvojen sivuilla tilanne ei ole niin hyvä. (Akneaiheista postausta on kyselty, ja sellainen on kyllä tulossa!)

Vikassa kuvassa on tämänpäiväinen aamupalani. Pinterestistä inspiroituneena keksin eilen illalla, että pakko kokeilla tuorepuuroa. Mulla ei tietenkään ollut mitään kookoshiutaleita tai mangoa tai muita herkkuja, joten piti tyytyä vähän tylsempään versioon. Tuossa on pikakaurahiutaleita, maitoa, maustamatonta jogurttia, kuningatar-piltti ja mansikoita. Oli yllättävän hyvää, aion tehdä toistekin!

Tässä ei nyt ole oikein päätä eikä häntää, mutta eikös se ole just se miun tyyli postata, hah. Nyt palaan noiden superhauskojen (not) kirjoitelmien pariin, kivaa alkavaa viikkoa! :-)

7 comments:

 1. Sulla on niin ihanat hiukset! ♥

  ReplyDelete
 2. Oot kyllä niin kaunis! :) ja heii miekin koklaan tänään tuorepuuroa tehä, jos vaikka kerranki ei murisis maha kolme tuntia ennen ruokailuu......
  t. mirkku

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samat sanat vaan siulle! ♥ Onnistuko tuorepuuro?

   Delete
 3. ihanat hiukset ja ihana blogi ja sun iho on nykyään ihan tosi hyvä ja tiiän et huono iho ei ainakaa nosta itsetuntoo joten good :) ! toivon sitä aknepostausta pian ilmestyväksi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista!! ♥ :-)

   Delete
 4. syötkö siis jotai lääkkeitä vai millä oot saanu ihos paremmaks?:)

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.