22 November 2013

22. MARRASKUUTA, 18 KUVAA

[1] Massaluento ja hieno sali [2] Enemmän on enemmän -glitterkynnet [3] Hopeiset ombre-glitterkynnet (ja vissiin jotain kognitiivisia prosesseja) [4] Kyläilin Roosan luona, en pistäis pahakseni tuollaisia näkymiä omasta ikkunastanikaan...[1] Ida kiharsi miun hiukset haalaribileitä varten, aaaa miten noi olikin ihanat. [2] Ja taisi se Ida tuommoisen lettinuttura-asiankin tehdä, eikö ookin söpö?! [3] Sain äidin työkaverilta superhienon paidan, haha :-D [4] Tämäkin Idan tekemä, tykkäsin ihan hirmuisesti! Mulla itselläni ei vaan riitä kärsivällisyys kalanruotoletin tekoon.[1] Jostain oli tullut hirveästi öljyä kadulle, hienon näköistä se oli vaikkei muuten mikään hyvä juttu... [2] Sain vihdoinkin nuo kaksi kauan himoitsemaani haalarimerkkiä! [3] Aika ihania kimaltavia kynsiä [4] Talven eka glögimukillinen 
Sitten vielä ruokaa! [1] Soijarouhebolognese (oli hyvää) [2] Soijarouhelasagne (Ida teki, oli tosi hyvää) [3] Pirkka-pinaattikeittoa [4] Joku taco-salaatti, mikskä tätä nyt sanotaan? Kuitenkin vähän niin kuin tortillan täytteet. [5] "Kana"pasta soijapaloista (oli muuten hyvää paitsi ne soijapalat... Olisikohan tofu tai quorn tai joku muu rakenteeltaan ja maultaan parempaa?) [6] Nugetteja ja salaattia

PS. Nipsulinnulla on 99 tykkääjää facebookissa, kuka on sadas?! Voisin järkätä satasen kunniaksi jonkun pienen arvonnan... :-)

14 comments:

 1. Mun mielestä quornkaan ei maistu oikeen miltään, aika samaa luokkaa ku soijapalat. Täytyy olla tarpeeks hyvä kastike muuten niin kyllä ne hyvin maustetut soijapalatki menee :) Tofu vois olla hyvää jos vaan on marinoitua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yliopiston kasviscurryssa quorn on hyvää, mitenköhän sellaista saisi itsekin tehtyä... Tofua pitää kokeilla seuraavaksi!

   Delete
 2. Hups! Sun tacosalaatista puuttuu nachot! Kiinnitämpä olennaiseen heti huomiota joo.. :D:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Halusin kirjottaa tuohon että ne nachot puuttuu, mutta en muistanu sitä sanaa :-D :-D Kiitos siulle, nyt ehkä muistan että ne on nachoja!

   Delete
 3. ihania kynsiä ja ihania lettejä ja ihanaa kaikkea aaaa! :-)

  ReplyDelete
 4. Jee, sinun postausta oon odotellutkin, heh.. :-) Ihania nuo sinun kynnet!

  ReplyDelete
 5. Noi on tosi upeita noi lettikampaukset! Täytyis opetella ite väkertämään, mä en osaa tehdä itselleni edes peruslettiä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. niinpä, eikä ne edes ole vaikeita tehdä :-) miekin kokeilin tehä Idalle tuommosta niskalettinutturajuttua ja hyvin onnistu heti ekalla yrityksellä!

   Delete
 6. Kannattaa siihen veteen, mihin soijan imeyttää laittaa tarpeeks mausteita niin johan alkaa maistua. :--) aah alko tekee mieli pinaattikeittoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos vinkistä, pitää ens kerralla laittaa vielä enemmän! :-D

   Delete
 7. Pidän tästä Muumi mukista! Mikä hyvä idea kerätä punaherukat hattuun!
  Kun olen Helsingissä - ostan sen!!!

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.