10 November 2013

FRUKOST

Tehtiin veljen kanssa isänpäivän kunniaksi englantilaistyyppinen aamiainen. Tarjolla oli pekonia, munakokkelia, prinssinakkeja, tomaatteja, paahtoleipää, kurkkua ja juustoa, aika lihaisa ja miehekäs aamiainen siis :-D Jälkkäriksi tein joulutorttuja vaniljatuorejuustolla ja aprikoosimarmeladilla (toissajouluisia tortunleipomiskuvia täällä). Äsken laitoin uuniin puolisentoista kiloa possun potkaa, illemmalla pöydässä on siis revittyä possua, pulled porkia, coleslaw'n kanssa. Revitty possu on muuten tosi helppo valmistaa, liha on halpaa ja hyvän makuista. Yksin itselleni kokatessa syön pääasiassa kasvisruokaa, mutta kotona käydessäni herkuttelen kyllä lihallakin. Kokkailitteko te isänpäivän kunniaksi jotain erityistä?

3 comments:

 1. Sorry ei liity tähän postaukseen, mutta kyselisin tosta sun aknesta joka on ilmeisesti lieventynyt paljon (hieno homma!:), ja kyselisin, että oliko/onko sulla ihan reseptilääkitys siihen? Itellä iho taas tosi huonossa kunnossa, vaikka käytän iholle geeliä (Differin), joka on siis reseptilääke. Oliko sulla ihan antibioottikuuri, viititkö kertoo yhtään tarkemmin (jopa lääkkeen nimeä)? Nehän on kuulemma tehokkaita, mut kestää sen puoli vuotta (?), jonka aikana ei sais käyttää alkoa, ja tää ei multa onnistuis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on ollut kolmesti antibiootit ja just tuo differin, ja ne auttoivatkin, mutta vain hetkellisesti. Nyt oon syönyt nelisen kuukautta sellaista lääkettä kuin Isotretinoin Actavis (sama kuin Roaccutan), ja se on todella auttanut. Oon tekemässä aiheesta postausta piakkoin, kerron siinä sitten tarkemmin sivuvaikutuksista ja muusta :-) Netistä löytyy kyllä paljon tietoa ja kokemuksia kyseisestä lääkkeestä.

   Delete
  2. Suurkiitokset kun viitsit vastata :) Kivaa joulunodotusta!

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.