3 December 2013

INHOTTAVA AKNE JA MITEN SIITÄ PÄÄSEE EROON - KYSY NYT!

Monet teistä siellä ruudun toisella puolella tietääkin jo, että oon kärsinyt aknesta jo monen vuoden ajan. Nyt oon voiton puolella puolisen vuotta kestävän Isotretinoin Actavis (sama kuin Roaccutan) -lääkekuurini kanssa, ja tämä on todella auttanut, niin kuin kuvasta näkyy. Oikeanpuolimmainen kuva on noin kuukausi sitten otettu, vasemmanpuoleinen vuosi sitten (molemmissa meikit naamassa). Mun kokemuksia tuosta lääkkeestä ja aknesta on toivottu ja kyselty, joten 

kerro nyt, mitä haluaisit minun kertovan aknepostauksessani!

11 comments:

 1. pakko myöntää että oot rohkee! harva "uskaltaa" laittaa hieman huonompi kuntoisesta ihostaan kuvan blogiinsa. mutta pisteet sulle , että laitoit :-) no sitten kysymyksiä. ite kärsin lievästä aknesta, niin olisi kiva tietää että mitä kasvojen hoitotuotteita ( rasvoja, pesuaine, kasvovesi..yms) käytät, kun en itse viitsisi lääkkeisiin vielä lähteä. lisäksi millaiset on sun tän hetkiset ilta ja aamurutiinit ( esim pesetkö aamuin illoin).

  ReplyDelete
 2. ootko muuttanu muita elämäntapoja, niiku vaik ruokavalioo? :)

  ReplyDelete
 3. Onko lääkityksellä ollu jotain sivuoireita? Onko lääkekuurin tulokset pysyviä? Määrätäänkö tota lääkekuuria vaan pahaan akneen? Pelottaako sua kaikki mahdolliset tulevaisuudessa ilmenevät sivuoireet? Ainakin oon ymmärtäny että roaccutan on aika tujua kamaa ja voi vaikuttaa ties mihin kaikkeen. Mut hienoa jos on auttanu sun ihoon, näyttää paljon paremmalta! :)

  ReplyDelete
 4. -miten aloitit kuurin ? kävitkö ihotautilaakarillä ensin?
  -Kuinka monta kuuria söit?
  -Oliko sivuvaikutuksia esim. naaman kuivuntaa tai mahavaivoja? Söitkö mitään esim. maitohappoa antibiootin kanssa?
  -Mitä naaman hoito tuotteita käytit?
  -Syötkö lääkettä edelleen?
  -Pitäisikö aknen pysyä nyt pois kun lääke loppuu joskus?
  -Kuinka monta amtibioottia päivässä?


  (huh kamala kysymys tulva, mutta itse kanssa kärsin aknesta ja haluaisin kuulla toisten ajatuksia siitä, itse syön tetrasykliiniä nyt toista viikkoa)

  ReplyDelete
 5. Voiko kuurin ottaa vaikkei olisikaan 'akne' vaan muuten vain hyvin rasvoittuva iho ja paljon finnejä? Siis niin ettei sitä ihan luokitella akneksi

  ReplyDelete
 6. Koetko, että akne on vaikuttanut jotenkin esim. sun itsetuntoon?

  ReplyDelete
 7. Onko sinnuu koskaan ärsyttänyt aknen kanssa kamppaillessa se, jos joku kaveri/tuttu valittaa yhdessä naamassa olevasta finnistä?

  Miltä akneiho ihan fyysisesti tuntuu? Ovatko kasvot arat tai jollain tavalla kipeät? Onko siulla ollu käytössä keinoja, jolla helpottaisit mahdollisia kiputuntemuksia? :)

  ReplyDelete
 8. kuivuko sun iho tosta kuurista pahasti ja jos kyllä niin millä kosteutit? mulla on ollut ns. semipahaan akneen antibiootteja (pillerit ja voide) ja välillä tuntuu ettei perusvoiteet riitä vaikka kuinka monta kerrosta laittais!

  ReplyDelete
 9. onko sulle tullut aknen takia paljon arpia ihoon? tms epätasaisuutta?
  Kun akne oli pahimmillaan niin pystyitkö menemään meikittä "ihmisten ilmoille" vai yrititkö peitellä sitä mahd. hyvin?
  Itellä on myös akne, enkä voisi kuvitellakaan meneväni hiukset ponnarilla tai meikittä julkiselle paikalle. Pakkeli kerros naamallakin tuntuu, että kaikki katsoo miten huono iho mulla on:D Sen verran on akne tainnut syödä itsetuntoa...
  Pointsit sulle tosta vasemman puoleisesta kuvasta! oot rohkee! ja kaunis! :)

  ReplyDelete
 10. Hei, onko aknepostausta vielä tulossa, jossa vastaat kysymyksiin.? En ainakaan kyseistä postausta löytänyt. Olisi kiva kuulla yllä oleviin kysymyksiin sinun kokemuksiasi. Todella rohkea veto sinulta ja varmasti moni saa apua ja uskallusta. Taidanpa jäädä blogisi lukijaksi nyt kun tänne eksyin.:) Hyvää kesän jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aknepostaus on tulossa! Sen tekeminen onkin ollut yllättävän vaikeaa, mutta suurin osa on jo valmiina ja yritän saada sen julkaistua mahdollisimman pian :-) kivaa kesän jatkoa siullekin!

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.