13 January 2014

Minun 2013, osa 2/2

Heinäkuun kohokohdat olivat ehdottomasti Ruisrock ja Ilosaarirock! Ruississa sattui ja tapahtui, tosi hyvä fiilis siitä kuitenkin loppujen lopuksi jäi. Tekisi mieli lähteä tulevana kesänä uudestaan... Ilorokkiin miulla ei ollut lippua, vaan perinteiseen tapaan hengattiin festarialueen ulkopuolella. Mökilläkin ehdittiin viettää aikaa ja säät suosi, niin kuin kuvasta näkyy. Kotona meillä oli hermoja kiristävä katonmaalausprojekti, onneksi se oli nopeasti valmis :-D

Elokuussa olin ekaa kertaa ikinä kesätöissä muualla, kuin isoshommissa. Kuukausi vierähti pääasiassa töissä, mutta pieniä kesäisiä reissuja rannalle ja mökille ehdittiin vielä tehdä. Kaupungin kesätöissä ei pääse kyllä rikastumaan, mutta onnekseni kesätyöpaikka poiki töitä talveksi ja toivottavasti myös tulevalle keväälle ja kesälle. Ostin päiväkirjan ja kirjoittelinkin sinne jonkin aikaa ahkerasti, nyt pitäisi taas ryhdistäytyä...

Syyskuussa tapahtui ehkä vuoden isoin juttu, muutin nimittäin omilleni. Sain kaverin kautta kuulla vapautuvasta huoneesta keskustassa, ja täällä mie edelleen asun. Oon tykännyt kovasti! Syyskuu oli opintojen kannalta tosi kiireinen mutta jännä ja opettavainen kuukausi. Opettajan pedagogiset opinnot alkoivat, samalla myös ensimmäinen harkka, jossa päästiin jo vähän kokeilemaan opena olemista. Huippuja illanviettojakin syyskuuhuun mahtui, muun muassa tuparit, kaupunkisuunnistus, Lehtiä Ilosaaressa ja haalaribileet.

Lokakuu oli lähes lihaton, ja kokeilin kivoja kasvisreseptejä. Rupesin tekemään satunnaisia viikonloppu- ja iltavuoroja kesätyöpaikassani. Opiskelin innoissani venäjän aakkosia ja pikkuhiljaa opin muutakin. Ainejärjestömme järjesti reissun Matkuksen Ikeaan sopivasti opintotukipäivänä :-D Elämäni ensimmäisillä sitseilläkin pääsin käymään, pukukoodina oli tooga. Syksy oli tavanomaiseen tapaan vähän masentavaa aikaa, mutta pienet arkiset jutut piristivät: söpöt eläintarrat, pastellinväriset roskapussit (pienet on tosiaan ilot :-D), vahingossa väreiltään mätsäävät tavarat pöydällä ja uudet "puhelinlanka"-ponnarit (tässä postauksessa näkyi niitä pieniä ilonaiheita).

Marraskuussa juhlittiin jälleen haalaribileitä, meillä oli etkoilla himohyvät ruuat (eka kuva). Olin parin tunnin ajan sijaistamassa mun entisessä lukiossa, oli jännää! Oon tosi iloinen että sain tuon mahdollisuuden, nyt on paljon varmempi olo opettajan ammatista. Pidettiin Roosan kanssa pieni kuvaussessio niiden valoisalla parvekkeella (tää pitää ottaa uusiksi nyt keväällä kunhan päivät vähän pitenee!).

Joulukuussa oli ainejärjestön pikkujoulut ja fuksien Lucia-kulkue (kauniisti lauloitte!). Muutamassa tentissä tuli tuskasteltua ja töissäkin kävin useampana päivänä. Leikkuutin otsatukan. Kävin Rajattoman joulukonsertissa, joka oli upea. Ainejärjestön hallituksen kokouksessakin istuin ja siellä päätettiin, että tulen kuulumaan vuoden 2014 hallitukseen. Asuin kotikotona viikon-pari ja vietin aikaa perheen ja sukulaisten kanssa. Kuun viimeisenä päivänä juhlistettiin muutaman kaverin kanssa vuoden vaihtumista melko rauhallisissa merkeissä miun kämpällä, meillä oli megahienot mukit niin kuin yllä olevasta kuvasta näkyy :-D

Kokonaisuutena tuntuu, että vuotena 2013 miun elämässä tapahtui enemmän kuin aiempina vuosina. Hieno vuosi takana, toivottavasti vielä hienompi edessä!

2 comments:

  1. Mulla on samanlainen päiväkirja, se on ihana! Ja oon vähän kade sun kaikista tarroista, ne on niin söpöjä :c <3 Pitäis itekin alkaa hamstraamaan jos tulis vastaan halpoja tarroja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitäis ihan tosissaan ryhdistäytyä tuon kirjoittamisen kanssa, hukkaan menee kaunis kirja! + tarrat ♥

      Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.