6 January 2014

Olin näemmä kiltisti

Kylläpä sainkin tänä vuonna yllättyä iloisesti monta kertaa joululahjapaketteja avatessa! Veitsiä ja muita tarpeellisia keittiöjuttuja toivoin, samoin kuin kirjapinon alimmaista, Carlos Ruiz Zafonin Marinaa. Se onkin ainoa noista, jonka olen jo ehtinyt lukea (tykkäsin kovasti). Erityisesti ilahduin siitä, että mummi ja ukki olivat ihan itse valinneet tuon ylimmän Krokodilernas gula ögon -kirjan miulle, se kuulostaa takakannen perusteella niin kivalta että sen taidan lukea seuraavaksi. Lisäksi sain jokajouluisen kasan sukkia ja suklaata, söpön pikkuisen marimekon pyyhkeen, jonka ikävä kyllä unohdin kotikotiin, ja vielä yhden ihanan kynsilakan, jonka saatte nähdä ihan omassa postauksessaan! No niin, oliskohan nämä joulujutut nyt tässä. Haluan toivottaa vielä tälleen vähän myöhässä teille jokaiselle onnellista vuotta 2014! 

10 comments:

 1. Tuo Jonas Jonassonin kirja oli kyllä ainaki musta aivan mahtava! :) Hauskuutta ainakin piisasi :P.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, senkin lukemista ootan innolla! Aika kehuttu se taitaa ollakin :-)

   Delete
 2. Aivan ihana tuo marimekon lautaben!♥ Toi syötäväksi kasvatetut on semmonen kirja, minkä jokaisen ihmisen pitäis lukee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin! Ja tuo Syötäväksi kasvatetut olikin sellainen kirja, jonka valitsin itse lahjapapereihin käärittäväksi :-D Ootan mielenkiinnolla sen lukemista!

   Delete
 3. Todella loistava idea lahjoittaa lahjakortti! Ja kirjat, tietysti!))

  ReplyDelete
 4. Sun suosittelemana luin kaks vuotta sitten Tuulen varjon ja siitä tuli ehdottomasti yks mun lemppari! että kiitos (: ja Ruiz Zafonia onkin tullut lueskeltua, Marina oli oikein hyvä ja myöskin hänen Prince of Mist sarjansa!

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.