7 February 2014

Pipopäivä

Hups, viime postauksesta onkin jo aikaa. Pää on lyönyt jo pari viikkoa ihan tyhjää joka kerta, kun oon avannut bloggerin. Tässä olisikin sopivasti vielä kirjoitettavana yks neljän sivun essee jostakin vapaavalintaisesta omaan alaan liittyvään aiheesta... Apua. Jotain hyvää sentään: Bastille tulee kesällä Ruissiin!! Pakkohan sinne on siis päästä. Plää, ehkä mie lähen nyt kauppaan ja jatkan sen esseen murehtimista sitten maha täynnä jotain hyvää ruokaa. Hyvää viikonloppua! :-)

13 comments:

 1. Ei hitsi että oot nätti ! Ja ruissi kyllä himottaaaa kans, varsinki Bastille ja The 1975, täältä tullaan (jos ei ois rahasta kii) :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ruississa nähhään! Uiuii nyt rupeen vaikka puurokuurille että saan rahat kasaan sekä kesän vuokriin että tuonne ruissiin :-)

   Delete
 2. Hei osaatko suositella mitään hyviä ruotsinkielisiä biisejä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kyllä! Esim. Veronica Maggiolla ja Kentillä on hirveän paljon ihania biisejä, Lalehilla esim. Vårens första dag ja Ängeln i rummet, Den Svenska björnstammenilla Svalkar vinden sekä Vart jag mig i världen vänder, Ansiktet - Äckligt (vaikka lyriikat onkin tosi häröt :-D), Norlie & KKV - Tröjan du hatar... Redramallakin on kivoja ruotsinkielisiä biisejä jos sen tyylisestä musiikista tykkää, esim. Du. Bileisiin Markus Krunegård - Vi dansar bättre utan kläder sekä tietysti Alina Devecerski - Flytta på dig! Rauhallisempaan fiilistelyyn käy Håkan Hellströmin tuotanto. Spotifysta kannattaa kans kuunnella sitä Ruotsin top-listaa :-)

   Ja hei, jos tätä nyt lukee joku ruotsinkielistä musiikkia kuunteleva, SAA VINKATA MUITAKIN HYVIÄ BIISEJÄ, kiinnostaa kuulla teidän suosituksia! :-)

   Delete
  2. Kiitos tosi paljon!! :))

   Delete
 3. sun hiusten ja silmien väri! wau<3

  ReplyDelete
 4. Nuo siun hiukset on tosi kivat! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :-) tossa oli jo pari päivää vanhat kiharat, sillon ne on parhaimmillaan!

   Delete
 5. Voii miten huiman nätti toi toka kuva!! :-D Ja rakastan noita sun ruokakuvia, tekee aina niitä nähdessä mieli ostaa kaikenlaisia söpöjä astioita...

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii kiitos, ihana kommentti! :-D ♥

   Delete
 6. oii bastille<3 ja sun blogi on superkiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ♥♥♥ ja kiitos! ja vielä yksi sydän! ♥

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.