24 March 2014

Hups

Hei, pitkästä aikaa!

Maaliskuu on mennyt ohi yhdessä hujauksessa, mikä tarkoittaa ihan liian nopeasti lähestyviä tenttejä, mutta onneksi myös sitä, että kesä on koko ajan lähempänä. Ihan hassua, miten paljon sää vaikuttaa mun mielialaan. Eilen töistä tullessani satoi vettä ja tuuli kovasti, ja mun olisi tehnyt mieli vaan kaatua sänkyyn, vaikkei edes väsyttänyt. Tänään mulla oli ihan surkea aamu (maanantai, kuinkapa muuten): nukuin pommiin, lompakkoa ei meinannut löytyä mistään, hiukset jäi takin vetskarin väliin ja kynsikin katkesi (#ekanmaailmanongelmat :-D), mutta yliopistolle päästyäni hymyilytti ihan mahottomasti, koska ulkona oli niin lämmintä ja aurinkoista.

Ostin yllä näkyvän topin Seppälästä (!) viime viikolla. Olin katsellut sitä jo aiemmin, ja sen verran pahasti se jäi mieleen kummittelemaan, että pakko se oli lopulta ostaa. Aika hieno se kyllä on. Alla taas näkyy mun ylihuomisen sitsiasua, hehe. Kerron sitten lisää keskiviikon jälkeen!

Alimmassa kuvassa on uusin kynsilakkaostokseni. Tuo on söpön värinen, mutta tosi ohut ja huonosti peittävä. Tuossakin mulla on 3-4 kerrosta lakkaa, eikä se vieläkään ole mun silmään riittävän peittävä.

In English:

Long time no see! March has gone by so fast. It means not only summer getting closer and closer but also a bunch of exams... It's funny how big an impact the weather has on my mood. When i came home from work yesterday it was windy and raining and i felt like crawling under the blanket even if I wasn't tired. This morning was crappy (well, it's Monday): I overslept, couldn't find my wallet and broke a nail (#firstworldproblems, haha), but as I got to the university I couldn't help but smile. It was so sunny and warm outside. I bought that lovely top in the first photo last week. The dafuq-t-shirt and snapback are for Wednesday's party, I'll tell more about it later. In the last photo is my newest nailpolish. The colour is super cute but the polish is really thin and didn't cover until I had put four layers of it...

6 comments:

 1. oi ku kiva toppi! ja niin sun näkönenki :-)

  ReplyDelete
 2. Ihana toi T-paita ja snapari!! Onko ne mistä?:3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teeppari on New Yorkerista joskus viime vuonna ostettu ja snäbäristä en tiiä :-( Veljeltä lainassa molemmat!

   Delete
 3. iiiik toi seppälän paita on niin ihana!! mätsää niin hyvin sun hiuksiin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mieki tykkään! Ja mietin just et näyttääkö hassulta kun ne mätsää, mutta menkööt nyt :-D

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.