13 June 2014

Hello from Crete

Tältä näytti Retymnon kaksi päivää sitten illansuussa. Ollaan oltu täällä Kreetan saarella nyt viikko ja toinen on vielä edessä. Kyllä kelpaa! Kreikkalainen ruoka on ehkä parasta maailmassa, säät suosii ja ihmiset on mukavia. Nyt lähden syömään vähän lisää jotain herkkuruokaa, lisää kuvia tulossa myöhemmin!

4 comments:

 1. Oi nam minkä näkösiä hedelmiä!

  ReplyDelete
 2. hei nyt menee ohi aiheen, mutta opiskelet Joensuussa ruotsia? :-D miekin pääsin Joensuuhun lukemaan ruotsia (saksaa ja suomen kieltä myös), ja ois kiva kuulla kokemuksia! :-) ainejärjestö ja tapahtumat vaikutti ainakin huipuilta hyväksymiskirjeen mukana tulleiden papereiden perusteella :---D mikä siulla on toisena kielenä? ootko tykänny kielten opiskelusta? itseäni mietityttää kun haluaisin opettajaksi ja juuri tuolla ruotsi/saksa-yhdistelmällä, mutta sillä ei oikein taida saada töitä :-/ sydän kuitenkin sykkii sinne päin.. kiitos jos jaksat vastata! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa!! :-) opiskelen joo ruotsia ja periaatteessa saksaakin, mutta en oo käynyt kuin pari saksan kurssia tässä kahden vuoden aikana. Suomen kieli kiinnostais mua enemmän ja siks hainkin sitä nyt sivuaineeksi, saa nähdä aloitanko sen sitten syksyllä. Kielten opiskelu on ihan mukavaa ja ainejärjestötoiminta kivaa, kannattaa lähtee mukaan! Tän vuoden tuutoritkin on huippukivoja, osallistu ihmeessä kaikkeen mitä ne järkkää ;-) Ruotsi-saksa-yhdistelmästä tosiaan sanotaan, että töitä on vaikeaa saada, sitä oon itekin saanut pohtia nämä pari vuotta... Suomea tai englantiahan sitä pitäisi kai olla lisäksi, tai sitten joku muu pätevyys, esim. opo tai luokanope. Meidän hops(henkilökohtainen opintosuunnitelma)-ohjaaja on kyllä tosi mukava ja auttaa tollasissa kysymyksissä kyllä :-) Kannattaa kokeilla noita kaikkia mitä nyt oot päässyt opiskelemaan, kyllä siitä joku hyvä tutkinto vielä muodostuu (tähän ainakin ite yritän uskoo :-D)!

   Delete
  2. iso kiitos vastauksesta! ^-^ mie päätin kuitenkin ottaa sen suomen kielen paikan vastaan ja ehkäpä sivuaineeksi muita kieliä :) eiköhän sieltä tosiaan joku sopiva kombo löydy!
   - edellinen ano

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.