28 December 2014

Tavallaan lomalla

Miun joululoma on mennyt sukulaisten luona kyläillessä, perheen kanssa ollessa ja lainassa olevalla kameralla kuvatessa. Kuvia olisi nyt kerrankin vaikka kuinka paljon, tässä ensin muutama lomafiilistelykuva kotikotoa. On ollut rentouttavaa viettää aikaa perheen kanssa. Oma kämppä, niin kiva kuin onkin, assosioituu tällä hetkellä lähinnä kiireeseen ja unettomiin öihin. Tämä viikonloppu on mennyt ja jatkuu edelleen töiden merkeissä, mutta alkuviikosta voin vielä vähän lomailla.

Olen kurkkuani myöten täynnä vuotta 2014, enkä malta odottaa, että vuosi vaihtuu. Kulunut vuosi on ollut yhtä vuoristorataa ja koin niin tähänastisen elämäni parhaita kuin ikävimpiäkin hetkiä. Ikinä ennen vuoden vaihtumisella ei ole ollut näin symbolista merkitystä; tänä vuonna vuosiluvun vaihtuminen tarkoittaa miulle entistä enemmän uutta alkua. Jonkinlainen vuosipostaus on tänäkin vuonna tulossa, toiveita sen muodosta saa esittää :-) Tässä aiemmin tekemiäni postauksia aiheesta: 2013 ensimmäinen osa ja toinen osa, 2012, 2011 ensimmäinen osa ja toinen osa.

4 comments:

 1. ihana fiilis näissä kuvissa! ♥

  ReplyDelete
 2. Koostepostauksia vuodesta 2014 olen nähnyt nyt monia juuri kollaasien muodossa, joten mietin, olisiko jokin erilainen persoonallisempi ratkaisu? Video, musiikkia ja kuvia, kalenterin sivuja? Toisaalta osaat kuvata niin hyvin, että varmasti ihania kuvia löytyisi paljon jaettavaksi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tosi kivoja ideoita! :-)

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.