25 January 2015

Hyvää huomenta

Pakko vähän ylistää pitenevää päivää, lisääntyvä valo nimittäin vaikuttaa niin myönteisesti mun mielialaan. Meidän keittiökin näytti pienestä sotkusta huolimatta yhtenä aamuna jotenkin tosi kodikkaalta, ja mun huoneessa uudet keltaiset verhot huijaavat sinne auringonpaistemaisen valon pilviselläkin säällä. Tuo hiukan epätarkka kuva minusta on otettu viime elokuussa ja löytyi eilen sattumalta muistikortilta, kun etsin ihan toista kuvaa. Se on vahinko-otos poseerauskuvien seassa, mutta itse asiassa näin jälkikäteen katsottuna niistä kuvista paras. Näytän siinä vilpittömän iloiselta ja hymyilen aidosti, ja siksi halusinkin laittaa sen tänne. Se muistuttaa minua siitä, että vaikka välillä ahdistaa ja tuntuu ettei huvittaisi nousta edes sängystä ylös, niin kyllä se sängystä ylös nouseminen kannattaa. Ulkona on mielettömän kaunista. Pitkästä aikaa mun lukujärjestyksessä on kursseja, joiden luennot on niin kiinnostavia, etten haluaisi missata yhtään. Tämä kappale. Ystävien seurassa oleminen, puhuminen ja nauraminen on kaikkein parasta, ja sitä aion tänäänkin tehdä. Kivaa sunnuntaita! :-)

12 comments:

 1. Ihana Saara :) toivotaan et noi puut pysyy viel kauan tuon valkosen jäätyneen lumen peitossa, ne on niin tunnelmallisen näkösiä. Tuli hyvä mieli tästä sun postauksesta. Iloista sunnuntaita sinne, vaikkei tänään aurinko paistakaan (ehkä huomenna taas!) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Kiva kuulla että tästä tuli hyvä mieli :-)

   Delete
 2. Onpas ihana toi keittiön seinätaulu! Ja samalla taas katkera muistutus siitä, että mullakin ois kirpparilta ostettu Marimekon kangas odottamassa pääsyä seinälle samanlaisen ratkaisun kautta, mutta kun en ole varmaan kahdessa vuodessa saanut sitäkään aikaiseksi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuo oli kyllä tosi helppo tehdä! Ei mene kauan, nyt vaan askartelemaan sen Marimekon kankaan kanssa :-D

   Delete
 3. Voi sä olet kyllä kaunis! Tosta nauru/hymykuvasta tulee niin mieleen Jennifer Garner

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voii kiitos! Piti ihan googlata tuo Jennifer :-D

   Delete
 4. Replies
  1. Ne on Marimekon! Joskus 10 vuotta sitten ostettu, sain ne äidiltä siis :-D

   Delete
 5. ihana postaus, ihana sinä ♥ tästä tuli hyvä mieli!

  ReplyDelete
 6. Oi miten värikästä ja ihanalta näyttää talvikin näissä kuvissa! ♥ Kaunis kuva on siusta tuo vahinkokuva, ihana hymy. :)

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.