25 June 2015

Hilsen fra Norge

Hei! Sain tänään vihdoin netin toimimaan, tässä siis ekat kuvaterveiset täältä Trondheimista.

Oon ihan rakastunut tähän paikkaan jo nyt neljän päivän jälkeen. Täällä on mielettömän nättiä, kaupunki on sopivan iso, asiat hoituu vaivattomasti, ihmiset on mukavia (ja tyylikkäitä! täällä osataan olla huolettomasti hyvännäköisiä) ja varsinkin meidän opettajat yliopistolla on niin ystävällisiä ja asiantuntevia, että tekisi mieli muuttaa tänne opiskelemaan pidemmäksikin aikaa. Asun yhden toisen joensuulaisen tytön kanssa opiskelijasolussa, ja tää on osoittautunut oikein kivaksi asumisratkaisuksi. Ainoat miinukset, jotka voisin Trondheimille tässä vaiheessa antaa, on kylmähkö sää ja kallis hintataso. Kaikki hyvät puolet kuitenkin saa unohtamaan nuo - varsin mitättömät - miinukset.

Itse kielikurssikin on ainakin tähän mennessä ollut kiinnostava. Huomenna meillä on tiedossa luento sosiolingvistiikasta ja lisäksi harjoitellaan norjan ääntämistä. Sen jälkeen onkin vapaa viikonloppu, jolloin ajateltiin kämppikseni kanssa lähteä kiertelemään taidemuseoita ja kirppareita, en malta odottaa!

3 comments:

  1. on kyllä kaunis paikka. Olin ite viime kesällä Norjan lapissa ja sielä oli aivan uskomattomia maisemia :)

    ReplyDelete
  2. Voi ei miten ihanan näköistä!!! Toivottavasti loppureissu menee vähintään yhtä hyvin kuin tähän asti :)

    ReplyDelete
  3. pitää paikkansa, tuolla kerran ollut viikon todella hienoa , ainoa harmi että Isä oli isossa leikkauksessa sairaalassa samaan aikaan ,niin se himmensi oloa ..

    ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.