11 October 2015

Juhlat Turun linnassa

Lauantaina juhlittiin 50-vuotiasta Pohjola-Nordenin nuorisoliittoa Turun linnassa. Heti kun kuulin, missä vuosijuhlat pidetään, tiesin haluavani osallistua. Turun linna olikin aivan upea miljöö tällaisille juhlille!

Tykkäsin tosi paljon mun kampauksesta, ja se onnistui yllättävän hyvin vaikka kampaajan vastuulla oli pelkkä värjäys. Avecini Ida väkersi mulle tuon ihanan letin, ja mie sain itse hoidettua loput. Oon niiin tyytyväinen tuohon freesattuun liukuväriin! Tyvi on skarppi tumma ja pituudet just hyvät oranssit haalistuneiden kotivärjäysten jälkeen. Vinkki tamperelaisille: Hervannassa on sen niminen parturikampaamo kuin Salon Ullamaria, ja siellä supertaitava Tanja pistää nykyisin miun hiukset kuntoon aina kun käyn siellä päin Suomea. Tanjan käsialaa oli myös Idan lettikampaus, joka näkyy alla olevissa kuvissa. (Tää ei muuten ole mikään blogiyhteistyö, vinkkaan vaan koska oon aina lähtenyt Tanjan luota tyytyväisenä!)

Mun mekko oli ihan mieletön löytö: löysin sen Asoksen alennusmyynneistä alle 20 eurolla. Klikkasin kotiin kaksi eri mekkoa, joista tää alennushintainen yksilö sopi just eikä melkein. Väri voisi tietty olla mun makuun joku turkoosimpi tai vihreä, mutta kyllä tuo tummansininenkin menee, heh. Helma on aika lyhyt mun pituiselle, joten oli pakko laittaa ballerinat. Viihdynkin kyllä paremmin matalissa kengissä kuin korkkareissa :-D

Ruoka oli todella hyvää ja varsinkin loppuillan rennompi meininki teki illasta ikimuistoisen. Enkä tietysti pistänyt pahakseni kaksikielisyyttä, suomenruotsin kuulemista (voisin kuunnella sitä päivät pitkät. t. joensuulainen) ja vieraita muista pohjoismaista. Tosi onnistunut juhla!

12 comments:

 1. voi saara, oot ollut niin kauniina!! ♥ mekko on tosi upea, kuten varsinkin myös viimeinen kuva!

  ReplyDelete
 2. Wau mikä mekko ja mikä kampaus! Aivan upeat kuvat!

  ReplyDelete
 3. Aivan älytön löytö tuo mekko! Sopii sulle musta ihan hirmu hyvin tuo tummansininen(kin) :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitos paljon! Se oli kyllä huippu löytö :-)

   Delete
 4. Aivan u-p-e-a mekko ja sinä! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kylläpä pistää hymyilyttää tällaiset kommentit, kiitos! :-)

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.