21 October 2015

Syyslomahommia

Viikko takaperin vietin syyslomaa ja ehdin tekemään vaikka mitä muutakin kivaa kuin juhlimaan Turun linnassa! Aloitin lomareissuni Tampereella ja Hämeenkadun Approlla. Haalarit pääsi ekaa kertaa Joensuun ulkopuolelle. Oli hauska kokemus ja lähen kyllä mielelläni ens vuonna uudestaan >:-) Hymyilen muuten tuossa kuvassa jotenkin niin muikeesti, että suupielet osoittaa enemmän alas- kuin ylöspäin, hahha. (Ja tuo toinen kuva on ihan vaan koti-Joensuusta, se nyt vaan sopi niin kivasti tuohon viereen.)
Tampereen reissulta palattuani kävin perheen kanssa Kuopiossa sukulaisten luona. Automatkakin meni yllättävän nopeesti koira sylissä lapasta neuloen, ja maisematkin oli auringon laskiessa jotenkin poikkeuksellisen upeet!

Viime lauantaina lähdin vielä ihan ex tempore Stigin keikalle täällä Joensuussa. Enpä ois uskonut että keikka vois olla niin hauska. Ei ehkä musiikillisesti hienoin, mutta ainakin viihdyttävin keikkakokemus :-D Mulla oli keikkailtana ihanin kampaus JA onnistuneet silmänrajaukset, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin! Siksi selfie. Ystävä väkersi mulle tuohon ohimolle muutaman pikkuletin perjantai-iltana, ja mie tykästyin tuohon toispuoleiseen tukkaan niin paljon, etten purkanut lettejä ennen kuin sunnuntaina. Kieltämättä oli aavistuksen verran sellainen olo, että näytän jostain hip hop -tanssiryhmän esityksestä karanneelta, mutta siitä huolimatta tykkäsin tuosta kampauksesta ihan älyttömästi.

Sunnuntaina syötiin vielä yhdessä koko perheen ja isovanhempien voimin kunnon sunnuntaipäivällinen (valitettavasti not pictured), hyvä lopetus hyvälle viikolle :-)

No comments:

Post a Comment

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.