11 December 2015

Hejsan vaan

Enää yksi tentti, yksi essee ja yksi työviikonloppu, sit tää syksy olisi pulkassa! Välillä tuntuu siltä, että mistään ei tule mitään mut hei, ei enää paljoa jäljellä. Ja kivoja juttuja on edessä jo ensi viikolla :-) Miulla ei nyt viime aikoina ole ollut aikaa eikä innostusta käydä läpi esimerkiksi Islannin luontokuvia, vaikka tiiän, että siellä on tosi onnistuneitakin otoksia, joista miun pitäisi olla innoissani. En haluu tehdä tätä mitenkään väkisin, mut eiköhän se inspiraatio palaa kun ei tarvitse koko ajan miettiä tekemättömiä koulujuttuja. Joululoma on ihan kohta! Oon muuten harkinnut minijärkkärin hankkimista, onko teillä suositella jotain merkkiä tai mallia?

4 comments:

 1. Ei tosiaankaan kannata alkaa väkisin tekemään postauksia ja käymään kuvia läpi, koska on itselle ja lukijalle kivempaa, kun ne on käyty ajan kanssa läpi :) Tsemppiä kiireiden keskelle, kohta helpottaa ja on joulu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, oikeessa oot :-) Kiitos tsempistä ja hyvää joulunodotusta siullekin!

   Delete
 2. Ite hommasin huomattavasti pienemmän panasonic lumix dmc-gm1:n, mikä on paljon pienempi kuin aikaisempi omani ja oon tykännyt kokonsa ja näppäryytensä vuoksi! Black Fridayna oli alennuksessa ja olihan se pakko ostaa :D

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.