23 February 2016

Helmikuulumisista ja Joensuun kahvilakerhosta

Hei! Halusin kertoa, että täällä ollaan edelleen, vaikka miusta ei ole pitkään aikaan kuulunut. Oon ollut kiireinen silleen hyvällä tavalla! Muutin just uuteen kämppään enkä maltakaan oottaa, että saan tämän sellaiseen kuntoon, että pääsen räpsimään kuvia teidänkin nähtäväksi.

Jemina mainitsi blogissaan Joensuun kahvilakerhosta, jee! Mie oon kadehtien seuraillut Jeminan blogin kautta muiden kahvilakerhojen toimintaa, mutta en ollut tajunnut, että Joensuuhunkin on perustettu sellainen. Tänään pääsin mukaan tosi mukavilta ja miun kanssa samanhenkisiltä vaikuttavien joensuulaisten tyttöjen fb-ryhmään. Tuu siekin! Jeminan blogista voi lukea lisää kahvilakerhon ideasta, mutta sen voisi tiivistää näin: kyse on uusien ystävien löytämisestä ja rennosta hengailusta esimerkiksi kahvittelun, leipomisen/kokkailun, lautapelien, kirpparikierrosten tai vaikka käsitöiden merkeissä. Tässä linkki Joensuun kahvilakerhon fb-ryhmään. Minuunkin saa ottaa yhteyttä jos yhtään kiinnostaisi!

6 comments:

 1. hurraa!!!

  me ollaan Saran kanssa jutskailtu tästä, ja harmiteltu kun ei olla saatu oikein kerhoa lähtemään kunnolla käyntiin. mutta jos nyt onnistuisi, ja vaikka instagramista löytyisi pari innokasta osallistujaa lisää! katsellaan, kiva kun innostuit mukaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, hurraa! Tänään oli pari tyttöä minun luona ja pelattiin CV:tä, toivottavasti nähdään pian lisää ja uusiakin jäseniä!

   - Sara

   Delete
 2. Hei mistä noi sanamagneetit on? t. eräs Helsingin kahvilakerholainen :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne taitaa olla Granitista! :-)

   Delete
 3. voiii kuulostaa ihanalta tuollainen kahvilakerho! mitä kaikkea teette siellä, miten usein tapahtuu?
  terv. yksi joensuulainen, jota ehkä vähän ujosti kiinnostaisi tulla mukaan :-) (toivottavasti näet vielä näitä vanhempien postausten kommentteja)
  PS. onpas ihana blogi sulla, olipa onni että eksyin tänne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee tuu mukaan vaan! Me ollaan nyt nähty pari kertaa kuussa mutta miksei useamminkin. Meitä kiinnostavia aktiviteetteja on ainakin ihan vaan jutustelu kahvin/teen äärellä, leffat, käsityöt, brunssit, kirppikset... :-) kannattaa liittyy tuohon fb-ryhmään ja sitä kautta pääsee sit whatsapp-ryhmään, jossa jutellaan eniten. (ja oi kiitos kehuista!)

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.