22 March 2016

Maaliskuulumisia

Kokeilin ekaa kertaa tuollaista "lettikruunua", ja se olikin yllättävän helppo tehdä. Kaksi tavallista lettiä vain nostetaan limittäin pään päälle ja kiinnitetään pinneillä. Youtubesta löytyy paljon selkeitä tutoriaaleja :-) // Pidettiin sunnuntaibrunssi Joensuun kahvilakerhon tyttöjen kanssa, voi kun olikin kivaa! Pöytä notkui herkkuja ja sattui niin hyvin, että kaikki pääsivät paikalle. Lisää tällaisia, kiitos!
Otin varaslähdön kesään mansikoilla *sydänsilmäemoji* // Pääsin hoitamaan ehkä maailman söpöintä pikku pupua kaverin ollessa reissussa. Just tämän kuvan ottamisen jälkeen mokoma kyllä puraisi mun tenttikirjan sivusta kulman irti :-D
Yksi maaliskuun kohokohdista oli Olavi Uusivirran keikka *lisää sydänsilmäemojeita*! Keikka kesti melkein kaksi tuntia ja oli liioittelematta yksi parhaista, millä oon ollut. Tuli muutamat onnenkyyneleetkin itkettyä... // Lakkasin pitkästä aikaa kynnet, tällä kertaa vaaleanvioletilla.
Supernopea lounas: salaattipohja, pestolla maustettua pastaa, papuja purkista, fetaa, oliiviöljyä ja pippuria. // Kiva matto ja mun homssuiset kengät ravintola Surakassa.

8 comments:

 1. Ihanan keväisiä kuvia, ihana kuppi ja letti!

  ReplyDelete
 2. Todella kauniita kuvia♥ Suloinen pupujussi :3 Oli kyllä tosi kiva brunssi; hyvää seuraa ja herkullista ruokaa :) Ja nuo Annan astiat oli niin kauniit :D Ihastelin noita sun kynsiä silloin brunssilla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii kiitos piristävästä kommentista! :-)

   Delete
 3. ihana tuo kampaus! ihania kuvia muutenkin pus

  ReplyDelete
 4. Moikka! Huomasin että olit viime kesänä Trondheimissä, niin mietin että olisiko sinulla jotain matkavinkkejä? Menen koulumatkalle, niin millekään pitkille itsenäisille retkille en voi lähteä. Mutta olisiko jotain kivoja (ja ehkä edullisia :D) kahviloita, kirppareita, museoita tai pikkuputiikkeja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo miekin olin Trondheimissä kielikurssilla, eli minnekään kauemmas ei tullut tiiviin aikataulun takia lähdettyäkään. Kovin edullisia paikkoja sieltä on hankala löytää, mut paljon ihania kahviloita ja putiikkeja löytyy kyllä helposti! Suosittelen ainakin ns. vanhaa kaupunkia, siellä on tosi symppiksiä paikkoja ja ihanan idyllistä. Nimeltä jäi mieleen sellainen kahvila/baari jossa käytiin yhdellä keikallakin, kun Antikvariatet. Myös Solsiden on kesällä viihtyisä alue täynnä ravintoloita. Mun lempparimuseot siellä oli taideteollinen museo (Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum) ja taidemuseo (Kunstmuseum). Käytiin myös monissa pikku secondhand-liikkeissä ja yhdellä torikirppikselläkin, kannattaa googlailla sellaisia ja etsiä facebookista tapahtumia, koska niitä takuulla on! Voi että, tuli ihan Trondheim-ikävä tätä kirjoittaessa :-D Ihanaa reissua sulle! :-)

   Delete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.