7 March 2016

Uudessa kodissa

Miun ja kämppikseni uuden kodin parhaita puolia on valoisuus. Asunto on talon kulmassa ja luonnonvaloa tulvii jokaiseen huoneeseen ihanan paljon. Sisustus on vieläkin vähän vaiheessa ja tavarat etsii vielä omia paikkojaan, mutta tässä olisi jo muutama kuva keittiöstä. Testasin noita Fazerin uusia juuresleipiä, ai vitsi miten hyvä tuote! Palsternakka-porkkanaleivässä maistuu selvästi molemmat, mutta tuossa kuvassa näkyvässä punajuuri-porkkanaleivässä en huomaa juuresten makua oikeastaan ollenkaan. Menee siis ihan tavallisen sämpylän korvikkeena, on vain vähän terveellisempää, mikä on aina kiva juttu. Kalliimmaksihan tuo juuresleipä tulee kuin perus reissari tai muu ruisleipä, mitä mulla kyllä kuluu paljon, mutta aion ostaa tuota silleen silloin tällöin jatkossakin!
Jääkaappi on aika retro (energiasyöppö)... Jääkaappirunous kukoistaa ruotsiksi meidän jääkaapissa, haluisin kyllä myös ne suomenkieliset runomagneetit. Ja jee, perjantaina Olavi!! Nuo klipsimagneetit on Granitista.


Tässä vielä sneak peek miun huoneesta! Mulla on sänky ikkunan vieressä, ja ikkunalauta toimii yöpöytänä. Lisää kuvia tulee kunhan saan tän vähän parempaan järjestykseen.

Kivaa maanantaita! :-)

1 comment:

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.