1 May 2016

Vappukemut

Iloista vappua! Me pidettiin eilen pienet juhlat täällä meillä. Koristeltiin koko kämppä viireillä ja leivottiin (lue: kämppis leipoi) munkkeja ja pitsaa. Itse tehtyä lime-simaakin oli, nam. Vieraat toi muun muassa sipsiä, karkkia ja pähkinöitä, joten ei ollut ainakaan ruuasta pula! Me valittiin suolaiseksi tarjottavaksi tuo texmex-henkinen kasvispitsa hinta-laatusuhteensa takia: soijarouhe ei maksa paljon mitään, ja voimakkaasti maustettuna toimii hyvin pitsassa. Soijarouheen lisäksi pitsassa oli maissia, salsaa ja tietty juustoa. Kaikki meni ja saatiin paljon kehuja! Tänään istuttiin porukalla piknikillä Ilosaaressa livebändien tahdittamina. Ai että mikä sää sattuikaan tänne Itä-Suomeen vapuksi! Aurinko paistoi lähes koko lauantain ja sunnuntain ja lämpöä oli niin paljon, että lauantaina t-paidassakin oli kuuma. Aika täydellistä.

4 comments:

 1. No sanos muuta, sää oli mitä mahtavin! Noh, puhumattakaan noista kekkereistä ja tarjoilusta, kyllä tännekin kelpaisi :P Mukavat vaput vielä täältäkin ja voimaa seuraavaan viikkoon!

  ReplyDelete
 2. Onpa ihana kattaus! En olekaan tullut ennen ajatelleeksi texmex-pizzaa, vaikka kaikissa muissa muodoissa texmexiä onkin varmaan tullut jo syötyä :-D Kiitos vinkistä, pakko kokeilla itsekin!

  ReplyDelete
 3. Ihanan näköiset koristukset ja nälkä tulee noita herkkuja katsellessa! :D

  ReplyDelete
 4. Oih toi kasvispitsa kuulosti houkuttelevalta. Olisi hauskaa saada tarkempaa ohjetta kehiin. :) Esim. miten maustoitte soijarouheen jne.

  Terveisin yks jolla on jauhopeukalo keskellä kämmentä.

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.