10 July 2016

Blogipohdintaa

Moi! Oon viimeisen kuukauden aikana pyöritellyt tätä blogia mielessäni paljon. Nyt on heinäkuu, ja oon tänä vuonna tehnyt kahdeksan (8) postausta. Viime vuonna tähän aikaan postauksia oli parisenkymmentä, puhumattakaan sitä aiemmista vuosista: vuonna 2011 postasin 130 kertaa, seuraavana vuonna 102 kertaa. Toki laatu ennen määrää, mutta on silti pysäyttävää huomata, että olen koko kuluneen puolivuotisen aikana postannut yhtä monta kertaa kuin ennen postasin kuukaudessa.

Yliopisto-opiskelujen alettua syksyllä 2012 (siitäkin on jo 4 vuotta!!) into ja mielenkiinto blogin pitämiseen laski pikkuhiljaa. Blogi on myös mediana tuntunut välillä aavistuksen vanhentuneelta videoiden kasvattaessa suosiotaan. Videoiden kuvaaminen ja editoiminen ei kuitenkaan tunnu miulle omalta jutulta valokuvaamiseen verrattuna.

Saanko arvata, mitä ajattelette nyt? Tämä on varmaan nyt se postaus, missä kerron vihdoin lopettavani bloggaamisen.

Iso joukko lukijoita on lähtenyt, mutta toisaalta aina silloin tällöin tänne eksyy myös ihan uusia tyyppejä. Tämä blogi viettää syyskuussa 6-vuotissynttäreitään, ja mie en halua lopettaa. Voin luvata, että en mitenkään pysty palaamaan 130 postauksen vuositahtiin, mutta pystyn kyllä parempaan kuin yhteen postaukseen per kuukausi.

Viimeisen viikon aikana oon suunnitellut uusia postauksia ja jonkin verran jo kuvannutkin materiaalia, eli uutta sisältöä on tiedossa ihan pian! Nipsulintu on monin puolin vanhentunut, mutta aion kokeilla virkistystoimenpiteitä ja katsoa, millaiseksi tämä vielä tästä muuntautuu. Kivaa sunnuntaita teille jokaiselle ihanalle jotka tätä vielä lukee, ja stay tuned! :-)

5 comments:

 1. Ei mitään paineita Saara! :) Sun blogi on ihan huippu. Vaikka ihan perusblogeja voidaan pitää "vanhanaikaisina", on mun mielestä hienoo seurata blogia, joka ei vilise yhteistyöpostauksia ja mainoksia. Välillä tuntuu että nykyään blogimaailmasta puuttuu sellanen yksinkertainen arki ja kuulumisista kertominen.
  Nipsulintu on ainakin mulle edelleen laadukasta ja kaunista luetttavaa, eikä harva päivitystahti haittaa. Ihanaa sunnuntaita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Komppaan! Ei haittaa, vaikka postauksia tulee harvoin, sillä täällä ainakin niitä aina ootetaan ja luetaan innolla. :-) Voin kyllä myöntää, että tämän postauksen otsikko ja tekstin alkukappaleet olivat hieman hämääviä ja ehtisin jo pelästyä, että et kai ole tehnyt päätöstä lopettaa blogia! :-D

   Delete
 2. itse en jaksa kiinnostua vloggauksesta yhtään joten kyllä perinteisillekin blogeille lukijoita varmasti riittää. toisaalta jos bloggaajalla ei enää intoa riitä niin se kyllä heijastuu nopeasti postauksiinkin, joten toivottavasti uusi kipinä löytyy.

  ReplyDelete
 3. jeee siun blogi on ollu jo kauan yks mun lemppareista ja onneks et oo lopettamassa :-) totta kai muut jutut menee välillä blogin edelle ja päivität sillon kun siltä tuntuu mut uusia postauksia on aina ilo lukee ja oikein odottaa millon uutta juttua sekö kuvia on ilmestynyt :>

  ReplyDelete
 4. Samaa olin tulossa kommentoimaan kuin muutkin. Onneksi et lopeta! :-)

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.