3 August 2016

Heinäkuu snapshots (ruokaa)

Oon kuvannut viime aikoina aika vähän puhelimella, koska tästä oli akku niin sökönä pitkän aikaa. Ja sitten kun sain vihdoin hankittua uuden akun, veikin Pokémon Go mun huomion kuvien napsimisen sijaan :-D Mutta tässä olisi kuitenkin heinäkuulta muutamia kuvia, joista tulee mulle mieleen hyviä muistoja.

Suolijärvi uimarantoineen ja nuotiopaikkoineen oli superiloinen yllätys mulle Tampereen Hervannassa // Pääsin  myös ekaa kertaa testaamaan Sitkon pitsaa, ja ai että oli hyvää ja laadukkaista raaka-aineista tehty! Mun pitsa taisi olla nimeltään vege.

Joensuussa ravintola Kreeta on muuttanut uusiin tiloihin joen rantaan. Käytiin siellä perheen kanssa ja tykättiin kaikki ruuistamme, joten voin suositella! Mie valitsin tutun ja turvallisen kasvisruukun. // Ilosaarirock-lauantai alkoi sateisissa tunnelmissa, mutta meidän iloisen väriset hai-saappaat piristi.

Kalenteriaskartelu koukuttaa edelleen, ja nyt mulla onkin postissa matkalla Suomeen pari tarratilausta *sydänsilmäemoji*... Mutta yritän pitää itseni kurissa budjetin suhteen ja keksiä nollabudjetinkin keinoja askarteluun ja koristeluun. // Vielä yksi ruokakuva, koska ruoka on parasta. Tässä ollaan kahvilakerhokaveri Saran kanssa Vesikioskissa syömässä tomaatti-basilika-juusto-"vesirinkeleitä". Vesikioskin pullavohvelia tai suolaista leipävaihtoehtoa kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos liikkuu Joensuussa päin :-9

3 comments:

 1. Aaaa ihania nuo muumitarrat! ♥_♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on muistaakseni Citymarketista! :-)

   Delete
 2. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.